برپایی ۲۶ موکب گلستانی در عراق/ ۱۸ هزار نفر برای پیاده‌روی اربعین ثبت‌نام کردند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۶۳۶۶۱

برپایی ۲۶ موکب گلستانی در عراق/ ۱۸ هزار نفر برای پیاده‌روی اربعین ثبت‌نام کردند

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان با اشاره به ثبت نام ۱۸ هزارو ۵۰۰ نفر از اهالی این استان برای حضور در پیاده‌روی اربعین در سامانه "سماح" گفت: ۲۶ موکب گلستانی در داخل کشور عراق به زوار خدمات می‌دهند.
برپایی ۲۶ موکب گلستانی در عراق/ ۱۸ هزار نفر برای پیاده‌روی اربعین ثبت‌نام کردند

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سیدعلی مهاجر در گفتگو با خبرنگاران اظهارکرد: تاکنون، تعداد ۱۸ هزارو ۵۰۰ نفر از اهالی گلستان در سامانه سماح ثبت نام کردند که از این تعداد ۶۲ درصد مرد و ۴۸ درصد زن هستند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان افزود: حدود ۴۳ درصد از زائران درخواست وسایل حمل و نقل عمومی زمینی و اتوبوس داشته‌اند که تدابیر لازم برای آن‌ها اندیشیده شده و چهار درصد از زائرین به صورت هوایی اعزام خواهند شد.

وی ادامه داد: بیشترین محدوده اعزام‌ها از ۲۰ الی ۲۵ مرداد ماه خواهد بود و پرطرفدارترین مرز انتخابی از طرف زائران گلستانی، مرز مهران با ۸۷ درصد و سایر مرز‌ها ۱۳ درصد است.

مهاجر گفت: استان گلستان در زمان پیاده‌روی اربعین، ۲۹ موکب برپا می‌کند که از این تعداد، ۲۶ موکب در کشور عراق، دو موکب در مرز مهران و یک موکب در مرز خسروی خدمت‌رسانی خواهند کرد.

وی افزود: با راهبری استاندار گلستان، ستاد اربعین استان با ۱۸ کمیته تشکیل و تاکنون هفت جلسه برگزار شده است.

وی ادامه داد: از مردم عزیز می‌خواهیم برای دریافت خدمات بیمه‌ای، درمانی و بلیط جهت اعزام در سامانه سماح هرچه سریع‌تر ثبت‌نام کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان گفت: تعداد ۲۵۰ موکب مردمی برای دلدادگان حسینی در سطح استان پیش‌بینی شده تا در زمان پیاده‌روی اربعین برپا شود.

وی گفت:شرط اصلی حضور زائران در پیاده‌روی اربعین ثبت‌نام در سامانه «سماح» https://samah.haj.ir است که متقاضیان سفر اربعین با مراجعه به این سامانه و تکمیل اطلاعات فردی، هزینه‌های مربوطه را از قبیل بیمه و عوارض خروج از کشور پرداخت می‌کنند.

وی یادآور شد: سال گذشته ۴۲ هزار نفر گلستانی در این سامانه نام‌نویسی کردند که براساس آمار‌های ثبت شده از مرز‌های خروجی زمینی و هوایی، ۴۰ هزار نفر موفق به حضور در این پیاده‌روی معنوی شدند.

مهاجر تاکید کرد: شرط ارائه خدمات بیمه‌ای، درمانی، ارزی، خرید و دریافت بلیت‌های اتوبوس و هواپیما برای سفر اربعین، نام‌نویسی در سامانه سماح است.

پربازدیدترین آخرین اخبار