به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، رمضان بهرامی در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: حدود ۹۵ درصد واحدهای تولیدی در استان گلستان در زمره واحدهای خرد و کوچک تلقی میشوند که اکثر این واحدها نیازمند سرمایه در گردش و نقدینگی دارند.
وی به ضرورت علاج بخشی و حمایت از واحدهای تولیدی و معدنی اشاره کرد و گفت: راه اندازی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در استانداریها یکی از رویکردهای ترسیم شده برای حمایت از تولیدگران در استانهاست که متاسفانه این ابزار در استان گلستان از مسیر تعیین شده منحرف شده است.
عضو هیات مدیره شرکت شهرکهای صنعتی گلستان ادامه داد: خوشبختانه رئیس جمهور دولت سیزدهم توجه ویژهای برای حمایت از تولید دارد و بارها با حضور وزرای مربوطه برای حل مشکلات تولیدی دستورات ثمربخشی داده اند.
وی ادامه داد متاسفانه شرایط برای حمایت از تولید در گلستان رضایتبخش نیست و بخشی از امور اجرایی با حمایتهای قوه قضاییه به پیش میرود که قابل تقدیر است.
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان گلستان گفت: جلسات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در استانداری گرگان تنزل زیادی داشته است و بخش زیادی از حاضران در این جلسه مهم را کارشناسان ادارات مرتبط تشکیل میدهند و خبری از مدیران کل نیست.
وی گفت: در ۵ یا ۶ جلسه قبلی فقط در یک جلسه شاهد حضور استاندار در جلسه بودیم و حتی معاون اقتصادی ایشان هم در جلسات اندکی حاضر نمیشوند.
بهرامی گفت: وضعیت ناکارآمد و کم اثر مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در استانداری گلستان سبب شده تا رغبت تولیدکنندگان برای حضور در این جلسه و پیگیری مشکلات کاهش یابد.
وی گفت: در حال حاضر بخشی از تولیدکنندگان تلاش میکنند تا مباحث و خواستههای خود را در جلسات ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری گلستان مطرح کنند؛ زیرا مصوبات و ثمربخشی مصوبات آن را بیشتر میدانند.
بهرامی افزود: هر چند به گرفتاریها و مشغله استاندار واقف هستیم، اما انتطار است که وقت و زمان بیشتری برای حمایت از تولید منظور کنند؛ بسیاری از مدیران فقط در جلساتی شرکت میکنند که شخص استاندار در آن حضور داشته باشند.
وی گفت: متاسفانه شاهد شکل گیری رانت در بهره وری از تسهیلات در گلستان هستیم و ۹۰ درصد تسهیلات در اختیار ۱۰ درصد متقاضیان قرار میگیرد.