به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سید مهدی حسینی، در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: در استان گلستان ۲۲ کارگاه طلاسازی فعال است و سالانه دو بار از این کارگاهها برای سنجش عیار طلاها آزمون به عمل میآید.
مدیرکل استاندارد گلستان بیان کرد: بیش از ۱۰ فقره پرونده عیارسنجی طلا که عیار آنها کمتر از ۱۸ بوده است به کمیسیون ماده ۴۲ استاندارد گلستان ارجاع و این پروندهها به مراجع قضایی معرفی و جریمه شدند.
وی یادآور شد: برای صحت عیار طلاها در کارگاهها و بازار استان گلستان، از محل اعتبار ملی، حدود ۸۰۰ میلیون تومان طلا توسط اداره کل استاندارد گلستان از سطح بازار خریداری و در آزمایشگاهها، عیار آنها سنجیده شده است.
حسینی گفت: سازمان ملی استاندارد، تنها مرجع رسمی صدور پروانه حلال برای مواد غذایی است و در سه سال گذشته، با رشد ۲۰ برابری در گلستان در این حوزه مواجه بودیم و تعداد صدور پروانههای حلال از چهار مورد به بیش از ۸۰ مورد افزایش پیدا کرده است.
وی افزود: صدور پروانه حلال در حضور واحدهای تولیدی به اقتصاد بینالملل و توسعه اقتصادی منطقه تأثیر مستقیم دارد.
مدیر کل استاندارد گلستان ادامه داد: در استان گلستان بیش از ۱۰ هزار دستگاه آسانسور فعال است و سالانه تنها حدود یک هزار ۵۰۰ تأییدیه ایمنی برای این آسانسورها صادر میشود که ۸۰ درصد این تأییدیهها، تأییدیه ایمنی اولیه بوده و متأسفانه مالکان سالانه برای تأیید ایمنی ادواری آسانسور خود مراجعه نمیکنند.