به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سید محسن حسینی در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: با پیگیریهای استانداری گلستان، طبق مکاتبه رئیس سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور، مجوز جذب ۶۰ آتشنشان در شهرداریهای استان گلستان، از سازمان اداری و استخدامی کشور در قالب طرح " آتش نشان شهید علی امینی " گرفته شد.
سرپرست دفتر امور شهری و شوراهای استانداری گلستان با اشاره به اینکه مجوز جذب ۶۰ آتشنشان به صورت نیروی پیمانی گرفته شده است، اظهار کرد: با این کار بخشی از نیاز شهرداریهای استان تأمین خواهد شد.
وی افزود: این مجوز از سوی سازمان شهرداریهای کشور گرفته شده است و به زودی فرآیندهای مربوط به برگزاری آزمون و مراحل اولیه آن انجام میشود.
مهندس حسینی با بیان اینکه این مجوز صرفا برای جذب سرمایه انسانی در شغل آتش نشان در مراکز آتش نشانی و خدمات ایمنی است، افزود: نحوه فرآیند استخدام و برگزاری آزمون عمومی متعاقباً به اطلاع علاقهمندان خواهد رسید تا متقاضیان بتوانند با شرکت در این آزمون، شرایط استخدام خود را فراهم کنند.
سرپرست دفتر امور شهری و شوراهای استانداری ابراز امیدواری کرد با اجرایی شدن این مجوز، بخشی از نیاز به نیروی انسانی در حوزه آتشنشانی شهرداریها مرتفع شود و شاهد ارتقای سطح کیفی ایمنی شهرها و همچنین ارائه خدمات مطلوب آتشنشانی به شهروندان باشیم.
حسینی بیان کرد: شهرهای گرگان، گنبدکاووس، آزادشهر، مینودشت، کلاله، قرق، کرند و ینقاق شهرهایی هستند که مشمول مجوز جذب آتش نشان در استان شده اند.
وی در ادامه با اشاره به ضرورت افزایش کارایی و بهره وری در شهرداریهای این استان ادامه داد: بالغ بر ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اهالی استان گلستان در ۳۶ شهر استان زندگی میکنند و سایر اهالی استان نیز مرتبا جهت خدمات گیری به شهرها تردد دارند.
حسینی با بیان اینکه شهرداریها با فعالیتهای گوناگون خود (که گاها بالغ بر ۳۷۰ نوع فعالیت میشود) بعنوان مهمترین واسطه میان مردم و دولت عمل میکنند، افزود: شهرداریها در خط اول تحولات و توسعه اقتصاد کشور قرار دارند.
وی گفت: شهرداریها با برقراری سلسله مراتب مناسب در سطح بندی شهری، تعیین سقف توسعه پذیری شهرها با توجه به امکانات و محدودیتها، ایفای نقش هدایت روند توسعه منطقهای از طریق ترکیب با محورهای توسعه و ایجاد یک شبکه منسجم و تأمین و گسترش تجهیزات خدماتی و رفاهی این نقش واسط را به خوبی ایفا میکنند.
وی افزود: اهداف برنامه ریزی شهری شامل مفیدترین استفاده از اراضی شهری، حداکثر امکان پیشرفت شهر با توجه به محدودیتهای منابع و ارتباط آن با نیازهای شهروندان، امنیت شهر در مقابل حوادث طبیعی، زیبا سازی و افزایش کیفیت محیط زندگی، حفاظت از منابع و زیبائیهای طبیعت و بناهای تاریخی و توجه ویژه به مسایل فرهنگی و اخلاق آحاد شهروندان، است.