به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، علی اصغر طهماسبی در سال ۱۳۴۱ در شهرستان بندرگز در غربیترین خطه، استان گلستان دیده به جهان گشود.
مشارکت در فعالیتهای سیاسی دوران انقلاب شکوهمند اسلامی و حضور در مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس از جمله فعالیتهای دوره نوجوانی و جوانی طهماسبی بیان می شود. طهماسبی در مدت زمان حضور در جبهههای جنگ حق علیه باطل، به درجه جانبازی نائل شد.
وی دانش آموخته کارشناسی ارشد مدیریت و برنامهریزی است و سالهای زیادی را در نهادهای امنیتی - اطلاعاتی خدمت کرده است.
وی اواخر دهه هشتاد و اوایل دهه ۹۰ قائم مقام و معاون ادارهکل اطلاعات گلستان بود و در دوره استانداری صادقلو در سالهای ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۶، معاون سیاسی و امنیتی استاندار گلستان بود.
وی همچنین ریاست ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان گلستان را در کارنامه دارد.عضو کارگروه دائمی اقتصاد مقاومتی مجمع تشخیص مصلحت نظام و دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گلستان از دیگر سوابق وی است
طهماسبی پس از بازنشستگی، به فعالیتهای اجتماعی و فرهنگی خود ادامه داد و از خرداد ۱۴۰۲ مسئولیت دفتر نماینده ولی فقیه در استان گلستان را بر عهده گرفت.
علی اصغر طهماسبی که تا چند روز آینده سکاندار، استانداری گلستان میشود چالشها و دغدغههای فراوانی پیش روی خود دارد.
پیاده سازی شعار دولت وفاق ملی و پایان دادن به برخی کشمکشهای سیاسی در این استان از جمله اولویتهای این مدیر با تجربه و بومی خواهد بود.
به زعم بسیاری از صاحب نظران یکی از دلایل عقبماندگی گلستان عدم وحدت و اتحاد در بین نخبگان و فعالان سیاسی اجتماعی این استان است.
در دولت سیزدهم علی محمد زنگانه در منصب استانداری حضور داشت. زنگانه حدود ۱۱۰۰ روز زمامدار استانداری گلستان بود.هرچند در دوره زنگانه توفیقات و دستاوردهایی همچون تحصیل مجوزهای لازم برای منطقه آزاد اینچه برون، پتروشیمی گلستان، طرح طبیعت گردی آشوراده و احداث و لایروبی یک کانال آبرسان در خلیج گرگان و توسعه برخی زیرساختهای حیاتی به سرانجام رسید اما بسیاری از مطالبات و نیازهای مردم، همچنان بر زمین مانده است.
تعیین تکلیف پروژههای نیمه تمام از اصلیترین انتظارات اهالی گلستان ازیازدهمین استاندار خود است. با همه اهتمام و تلاش صورت گرفته در دولت سیزدهم، برخی ابر پروژهها مانند سد نرماب چلچای ، آب شیرین کن گمیشان کریدور ریلی شمال جنوب، تله کابین علی آباد همچنان ابتر و بلاتکلیف مانده است.
تجربه طولانی طهماسبی در حوزه فعالیتهای اجرایی ، سیاسی و نقش آفرینی مستقیم در برخی نهادهای اطلاعاتی و بالادستی ، امید مردم گلستان را محرومیت زدایی بیشتر این استان را افزایش داده است
گلستان با سکونت ۱۷ قوم شیعه و سنی از جمله استانهای تقریبی ایران اسلامی است که مردم آن از ابتدای استقلال تاکنون تجربه مدیریت ۱۰ استاندار به نامهای «سید ابراهیم درازگیسو، علیاصغر احمدی، محمدهاشم مهیمنی، علیمحمد شاعری، یحیی محمودزاده، محمدجواد قناعت، حسن صادقلو، سید مناف هاشمی، هادی حقشناس و علیمحمد زنگانه» و سه نفر به نامهای «هادی پژوهش، رضا انجمشعاع و میرمحمد غراوی» به عنوان سرپرست استانداری را پشت سرگذاشتند.
استان گلستان ۱۴ شهرستان و حدود ۲ میلیون نفر جمعیت دارد.