آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۹۶۶۳۵

ایری: تأمین آب استان گلستان از دریای خزر ضروری است + فیلم

نماینده گلستان در مجلس شورای اسلامی در مراسم تودیع و معارفه استاندار گلستان بر لزوم تأمین زیرساخت‌ها و توجه ویژه به منابع آب استان از دریای خزر تأکید کرد.

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، عبدالجلال ایری، رئیس مجمع نمایندگان استان گلستان در مجلس شورای اسلامی، در مراسم تودیع و معارفه استاندار جدید گلستان گفت: تأمین زیرساخت‌های استان باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

وی در ادامه افزود: بالای ۹۰ درصد منابع آب استان از آب‌های زیرزمینی تأمین می‌شود و این مسئله در حالی است که ما در هر دو فصل زمستان و تابستان با مشکل آب مواجه هستیم.

ایری همچنین به لزوم توجه به تهیه آب برای استان از دریای خزر اشاره کرد و این موضوع را یکی از اولویت‌های اساسی دانست.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار