به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، فرهاد فلاح در آیین اختتامیه دومین اردوی ملی ادبی قاف در علی آبادکتول اظهارکرد: اردوی باشگاه رویش استعدادهای برتر ادبی نوجوانان کشور یکی از هفت برنامه تحولی وزارت آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۳ بود که با تاکیدات وزیر آموزش پرورش و با همکاری و همراهی همه دلسوزان این برنامه اجرایی شده است.
معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور افزود: اردوی ملی ادبی قاف را مجمع نخبگان ادبی اطلاق نکنیم، زیرا این نوجوانان برای آنکه به نخبه ادب و فرهنگ تبدیل شوند مسیر درازی در پیش دارند.
فلاح گفت: اردوهای ملی ادبی قاف، شروع یک جریان برای رشد و تعالی استعدادهای ادب و فرهنگ جمهوری اسلامی ایران است که ثمره و ماحصل این تلاشها در آینده نمایان خواهد شد.
وی ادامه داد: باید زنجیره اردوی قاف را کامل کنیم راهبردی ترسیم شود تا حمایت و پشتیبانی بیشتر از کارگاههای ادبی کلاسهای نویسندگی و انجمنهای شعر به عنوان پازلهای پیشین قاف در دستور کار قرار بگیرد.
معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور بیان کرد: خوشبختانه در دومین اردوی ملی ادبی قاف شاهد شکلگیری یک هویت مشترک بین همه نوجوانان و کنشگران حاضر در این رخداد ادبی بودیم که ضرورت دارد متولیان مربوطه در راستای تقویت این هویت مشترک تلاش کنند.
وی ادامه داد: به همکاران مدیریت آفرینشهای ادبی و هنری پیشنهاد میشود که برای دوره آینده اردوی ملی ادبی قاف، میثاقنامه تهیه، قرائت و امضا شود تا کنشگران حاضر در اردو جایگاه و مسیر حرکت خود را بدانند.
فلاح خطاب به نوجوانان و کنشگران حاضر در آیین اختتامیه گفت: مطالعه را جدی بگیرید و به شکل عمیق و حجیم مطالعه کنید، دقیق و همسو با چشماندازهای ترسیمی مطالعه و در کار استمرار جدی داشته باشید و برای رسیدن به تعالی و قله افتخار پیگیری امور قاف بهرهگیری از جلسات مجازی آن را فراموش نکنید.
معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور همچنین نکاتی را از پیام دکتر علامتی، رئیس کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور برای نوجوانان حاضر در اردو قرائت کرد: در وهله نخست شعر کلاسیک را فرا بگیرید و مقوله شعر سپید را پررنگ نکنید، فریب ترغیب و تشویق اساتید و مدرسان را نخورید و تا ۲۰ سالگی به سراغ چاپ اثر نروید.
وی ابراز امیدواری کرد: قاف به درخت تناوری تبدیل شود تا میوههای شیرین و فرهیختهای به جامعه ادب و فرهنگ ایران هدیه دهد و با بهرهگیری از این فرهیختگان و نخبگان آینده فرهنگ و ادب ایران را تضمین کنیم.
نماینده مردم علی آباد کتول مجلس شورای اسلامی هم در این مراسم اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران مهد فرهنگ و ادبیات است و صیانت از غنای ادبی و فرهنگی به عنوان میراث ملی ماندگار وظیفه همگانی است.
رحمت الله نوروزی افزود: برای داشتن دست برتر در جنگ نرم با دشمن، چارهای به جز تقویت و اعتلای فرهنگی نداریم امیدواریم با برگزاری دورههایی مانند قاف زمینه اقتدار فرهنگی و ادبی آینده کشور را فراهم کنیم.
گفتنی است؛ دومین دوره اردوی باشگاه رویش استعدادهای برتر ادبی نوجوانان کشور از روز دوشنبه در علی آباد کتور آغاز شده بود در این رخداد ادبی کارگاههای متعدد نقد شعر، نقد داستان، جستارنویسی، داستان نویسی، خبرنگاری، مستند نویسی و چند کارگاه ادبی دیگر برگزار شد.
دومین اردوی سال جاری استعدادهای برتر ادبی نوجوان کشور طی روزهای ۲۲ تا ۲۶ مرداد ماه به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آباد کتول با حضور ۱۱۰ عضو باشگاه برگزار شد