کد خبر:۳۷۰۹۵۴
ناصری از چهاردهمین جایزه ادبی شهید غنی پور خبر داد:

جلسه داوران جایزه شهید غنی‌پور هفته آینده برگزار می‌شود

دبیر جایزه شهید حبیب غنی پورگفت : طی هفته آینده جلسه‌ای با داوران این جایزه ادبی خواهیم داشت و به زودی نشست رسانه‌ای تازه‌ترین جایزه شهید حبیب غنی پور برپا می‌شود.

به گزارش گروه فرهنگی  "خبرگزاری دانشجو"، محمد ناصری دبیر چهاردهمین جایزه ادبی شهید حبیب غنی پور با بیان این که طی هفته آینده جلسه‌ای با داوران این جایزه ادبی خواهد داشت، گفت: نشست رسانه ای تازه ترین جایزه شهید حبیب غنی پور در هفته پیش رو برگزار خواهد شد و اطلاعات زمان و چگونگی برگزاری به علاقه مندان ارائه می شود.

 

 

وی با اشاره به همکاری های حوزه هنری در برگزاری این جایزه ادبی گفت: حوزه هنری همیشه برادر ما بوده است، اما از سال گذشته جایزه ادبی شهید غنی پور را در مسجد جوادالائمه برگزار می کنیم و جایزه ای نیز که می دهیم برای خود مسجد است و با هیچ سازمان و نهادی در این خصوص همکاری نداریم.

 

 

ناصری تصریح کرد: سازمان ها و نهادهایی که مایل باشند می توانند در روز برگزاری مراسم جایزه غنی پور، هدایا و جوایزشان را به برگزیدگان اهدا کنند. البته جایزه مسجد جوادالائمه مبلغ مادی نیست و تنها تندیسی است که به برگزیدگان اهدا می شود.

 

 

دبیر جایزه شهید حبیب غنی پور درباره داوری آثار نیز گفت: احمد دهقان به عنوان سرداور بخش داستان انقلاب و دفاع مقدس، حبیب یوسف زاده به عنوان سرداور بخش نوجوان، ناصر نادری به عنوان سرداور بخش کودک و ابراهیم زاهدی مطلق به عنوان سرداور بخش رمان با موضوع آزاد انتخاب شده‌اند.

 

 

وی ادامه داد: برای داوری و بررسی آثار کتاب خریداری می کنیم، اما کتابخانه های حوزه هنری به ویژه در بخش جنگ تحمیلی به ما کمک کرده اند و همچنان هم داوران این جایزه از کتابخانه های حوزه هنری برای دستیابی به بسیاری از کتاب ها استفاده می کنند.

 

 

جشنواره ادبی شهید حبیب غنی‌پور از دستاوردهای زنده یاد امیرحسین فردی مدیر پیشین مرکز آفرینش های ادبی حوزه هنری است. این جشنواره تنها جشنواره ادبی است که مراسم پایانی آن در مسجد برگزار شده و برگزیدگان جوایز خود را از خانواده شهدای جنگ دریافت می‌کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار