کد خبر:۸۶۳۹۴۰

لاری: ۲۲۱ فوتی جدید کرونا در کشور / بستری ۲۰۰۴ تن در ۲۴ ساعت گذشته

سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی ۲هزار و ۶۲۱ بیمار جدید کرونا در کشور طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر لاری گفت: از دیروز تا امروز ۲ مرداد ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۶۲۱ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که دو هزار و ۴ نفر از آنها بستری شدند.

وی افزود: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۲۸۴ هزار و ۳۴ نفر رسید.

لاری گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۲۱ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۵ هزار و ۷۴ نفر رسید.

وی ادامه داد: خوشبختانه تا کنون ۲۴۷ هزار و ۲۳۰ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

وی گفت: ۳۶۶۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

لاری گفت: تا کنون دو میلیون و ۲۵۴ هزار و ۱۲۳ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد: همانند روزهای گذشته استان های مازندران، فارس، آذربایجان های شرقی و غربی، خراسان رضوی، البرز، خوزستان، لرستان، گلستان، کرمان، زنجان و ایلام در وضعیت قرمز قرار دارند.

لاری افزود: همچنین استان های تهران، اصفهان، بوشهر، هرمزگان، قزوین، مرکزی، خراسان شمالی، همدان، خراسان جنوبی، سمنان، سیستان و بلوچستان، اردبیل و کهگیلویه و بویر احمد هم در وضعیت هشدار قرار دارند.

وی بر لزوم رعایت اصول سه گانه بهداشتی یعنی فاصله گذاری اجتماعی، شست و شوی مرتب دست ها و استفاده از ماسک هنگام خروج از منزل و بویژه حضور در تجمعات و مکان های سربسته تاکید کرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۶
به نظر میاد ستاد ملی کرونا اونقدر که باید نمیتونه درست عمل کنه ، توانایی کنترل اوضاع و نداره، پروتکل های تا کار آمد ارائه میده ، و نمیتونه تصمیم درست بگیره ! یک هفتست آمار مرگ و میر رفته بالا و ما هنوز فقط توصیه به ماسک زدن میکنیم که اثرش و قرار یک ماه بعد ببینیم ،برای این هفته ها چه تصمیمی دارید؟
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار