به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیر سرتیپ «محمد اکرمینیا» معاون هماهنگ کننده سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در همایش سیاسی فرماندهان در پایگاه هوایی شهید لشگری مهرآباد با بیان اینکه سال ۲۰۲۴ سالی پر از انتخابات در تمام دنیا است گفت: تقریباً نیمی از مردم دنیا در انتخابات کشورهای خودشان شرکت میکنند و از جمله مهمترین این انتخاباتها، انتخابات در ایران و انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا است.
وی با استناد به آیه ۵۸ سوره نساء که میفرماید خداوند به شما فرمان میدهد که امانتها را به اهلشان بدهید افزود: حضرت امام (ره) رأی دادن را یک تکلیف شرعی میدانند و مقام معظم رهبری نیز بارها بر اهمیت و ضرورت شرکت در انتخابات تاکید کردهاند.
امیر سرتیپ اکرمینیا در ادامه اظهار کرد: از بین چهار راهبرد انتخاباتی سال جاری، اعم از مشارکت قوی، امنیت کامل، رقابت واقعی و سلامت حقیقی، بیشترین تأکید بر روی مشارکت شده است.
وی با اشاره به اهمیت انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲، با طرح این سوال که مشارکت همگانی در این انتخابات چه اهمیتی دارد؟ به تشریح اهمیت ذاتی و اقتضایی انتخابات پیش رو پرداخت.
امیر سرتیپ اکرمینیا افزود: ادای تکلیف دینی که بارها مورد تأکید مقام معظم رهبری و سایر مراجع قرار گرفته، تقویت وحدت و انسجام اجتماعی و جلوگیری از اختلافات و تعارضات اجتماعی و توزیع فرصت، از جمله موارد اهمیت ذاتی انتخابات است.
معاون هماهنگ کننده سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری که فرمودند؛ مشارکت قوی و پرشور به شکلگیری مجلس قوی و مشارکت ضعیف نیز به شکلگیری مجلسی ضعیف منجر خواهد شد بیان کرد: بیتردید مشارکت همگانی موجب کاهشی شدن مشکلات کشور میشود.
امیر سرتیپ اکرمینیا در خصوص اهمیت اقتضایی انتخابات گفت: تقویت جبهه مقاومت در شرایطی فعلی با تقویت موقعیت داخلی و منطقهای نظام امکان پذیر است و تشکیل مجلس قوی موجب اقتدار بیشتر منطقهای کشورمان میشود.
وی تصریح کرد کرد: مشارکت، تولیدکننده قدرت نرم و موجب بازدارندگی در مقابل دشمن میشود و هر قدر قدرت نرم نظام ارتقا یابد، یا افزایش یابد، سطح بازدارندگی در برابر دشمن بالاتر میرود.
معاون هماهنگ کننده سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با بیان اینکه راهبرد دشمنان در انتخابات، ناامیدسازی با طرح ادعای مهندسی انتخابات و بیثبات سازی با طرح رفراندوم است خاطر نشان کرد: چشم انداز انقلاب اسلامی در منظومه اندیشههای مقام معظم رهبری، پس از پیروزی انقلاب، تشکیل نظام اسلامی و دولت اسلامی و در نهایت ساخت تمدن اسلامی است که زمینهساز ظهور خواهد بود، از این منظر باید به اهمیت حفظ نظام از طریق مشارکت همگانی در انتخابات توجه کرد.