آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۳۵۲۴

مهلت ثبت‌نام جشنواره دانشجوی نمونه سال ۱۴۰۲ تمدید شد

مهلت ثبت‌نام و شرکت در سی و یکمین جشنواره دانشجوی نمونه سال ۱۴۰۲ تا ۱۱ اسفند ماه تمدید شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از سازمان امور دانشجویان، مهلت ثبت‌نام و شرکت در سی و یکمین جشنواره دانشجوی نمونه سال ۱۴۰۲ که از دوم بهمن ماه آغاز شده بود و تا چهارم اسفند ماه ادامه داشت به دلیل درخواست متقاضیان تا ۱۱اسفند ماه ۱۴۰۲ تمدید شد.

بر این اساس کلیه دانشجویان واجد شرایط ایرانی و بین‌الملل ضمن مطالعه دقیق آیین‌نامه و شیوه نامه سال ۱۴۰۲، می‌توانند در مهلت تعیین شده، نسبت به ثبت‌نام و شرکت سی و یکمین جشنواره دانشجوی نمونه سال ۱۴۰۲ اقدام کنند.

متقاضیان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می توانند با مراجعه به پایگاه portal.saorg.ir و متقاضیان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با مراجعه به پایگاه nemooneh.behdasht.gov.ir و تکمیل فرآیند ثبت نام در جشنواره شرکت کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار