آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۳۸۵۲

فهرست نهایی انتخاباتی شانا در استان کرمان اعلام شد/ معرفی بیش از ظرفیت اسامی در کرمان و جیرفت

دبیر شورای ائتلاف نیرو‌های انقلابی استان کرمان اسامی کاندید‌های این مجموعه را برای انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری اعلام کرد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سیدحسین صابری در جمع خبرنگاران با اشاره به روند انتخاب و ارزیابی نامزد‌های انتخابات مجلس در استان کرمان برای معرفی لیست کاندید‌های نهایی، افزود: دو مرحله از چهار گام در شهرستان‌ها، یک مرحله در استان و یک مرحله در تهران انجام پذیرفته است.

وی افزود: برای هر حوزه انتخابیه در استان طبق ارزیابی‌های نهایی ٢ نفر به ستاد تهران اعلام و ستاد تهران نیز با هماهنگی استان، انتخاب فرد نهایی را اعلام کرده است.

دبیر شورای ائتلاف نیرو‌های انقلابی استان کرمان با بیان اینکه ستاد تهران برای حوزه انتخابیه رفسنجان و انار، تهران هنوز فردی را اعلام نهایی نکرده (البته نام حسین جلالی نماینده فعلی به عنوان گزینه ستاد استان به تهران ارسال شده است)، افزود: در جیرفت و عنبرآباد  به جای یک نفر، ٢ نفر اعلام شده و برای کرمان و راور نیز به جای ٢ نفر  اسامی ٣ نفر اعلام شده است.

وی سپس اسامی کاندیدا‌های شورای ائتلاف نیرو‌های انقلابی استان  را به شرح زیر اعلام کرد:

حوزه انتخابیه کرمان و راور محمدمهدی زاهدی، محمدرضا باهنر و محمدرضا پورابراهیمی؛

 حوزه انتخابیه  بافت، رابر و ارزوئیه صمدالله محمدی.  

حوزه انتخابیه جیرفت و عنبرآباد بهنام سعیدی و محمدعلی بهروز؛

 حوزه انتخابیه شهربابک، غلامرضا نویدی.

حوزه انتخابیه بم، ریگان، فهرج، نرماشیر و گنبکی، موسی غضنفرآبادی.

حوزه انتخابیه سیرجان و بردسیر، محمد معتمدی زاده.  

حوزه انتخابیه کهنوج، منوجان، قلعه گنج، جازموریان، فاریاب و رودبار جنوب، محمدرضا امیری.

حوزه انتخابیه زرند و کوهبنان، امین باقی زاده.

حوزه انتخابیه رفسنجان و انار، هنوز از سوی ستاد تهران اعلام نهایی نشده است.

دبیر شورای ائتلاف نیرو‌های انقلابی استان کرمان در پایان اظهار داشت: سیاست کلی شورای ائتلاف در کل کشور در مورد انتخابات مجلس خبرگان این است که از لیست جامعه مدرسین قم اعلام تبعیت نماید و بدین ترتیب کاندیدا‌های در استان کرمان سیداحمد خاتمی، احمد شیخ بهایی و امان الله علیمرادی معرفی می‌گردند.

لازم به توضیح است مردم شهرستان‌های ٢٥ گانه استان کرمان به عنوان بزرگترین استان کشور دارای ١٠ نماینده در مجلس شورای اسلامی از ٩ حوزه انتخابیه می‌باشند.

شایان ذکر است در حال حاضر نمایندگان فعلی حوزه‌های انتخابیه کرمان،  بم، بافت جزو لیست نهایی شانا در کرمان برای دور بعدی مجلس می‌باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار