آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۴۰۱۲
در نشست خبری؛

نیره قوی: «جنبشی دروغین» می‌خواست ضابطه‌مندی به حجاب را سست کند

عضو لیست شورای وحدت در حوزه انتخابیه تهران گفت: در یکی دو سال گذشته جریانی به دنبال آن بود که به بهانه جنبش دروغین خود، حجاب و ضابطه‌مندی به آن را سست کند که ناکام ماند.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «نیره قوی» کاندیدای لیست شورای وحدت تهران امروز در نشست خبری این شورا با اصحاب رسانه و فعالان فضای مجازی با اشاره به لایحه عفاف و حجاب، اظهار کرد: اسلامی‌بودن باید در اخلاق و رفتار ما در جامعه نمود داشته باشد. جامعه نیاز به امنیت اخلاقی دارد تا رشد کند.

وی ادامه داد: در ۴ دهه گذشته زنان ایران سربلند و سرافراز، پایبندی خود به عفاف و حجاب را در عرصه‌های مختلف کاملاً نشان داده‌اند.

قوی تاکید کرد: در یکی دو سال گذشته که حادثه‌ای پیش آمد و جریانی به دنبال آن بود که به بهانه جنبش دروغین خود، حجاب و ضابطه‌مندی به آن را سست کند که ناکام ماند و مردم ما و به ویژه زنان با این جنبش دروغین به بهانه آزادی‌خواهی همراهی نکردند.

وی با انتقاد از عملکرد مجلس یازدهم در این حوزه گفت: آیا هنر مجلس نمی‌توانست این باشد که بر دولت نظارت کند و هدایت فرهنگی و نظارت بر اجرای قانون حجاب را دنبال کند؟ نظارت بر اجرای پایبندی به حجاب و عفاف، حتماً مدنظر قرار خواهد گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار