سناریوی اغتشاش در روز 25 بهمن‌ماه دست نوشته‌ صهیونیست‌ها بود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۴۰۸
رئيس سازمان بسیج دانشجویی قم:

سناریوی اغتشاش در روز 25 بهمن‌ماه دست نوشته‌ صهیونیست‌ها بود

رئيس سازمان بسیج دانشجویی استان قم تلاش ناکام تعداد محدودی از فتنه‌گران در روز گذشته را نتیجه دست نوشته‌ صهیونیست‌ها دانست و گفت: این حوادث نشان داد آتش فتنه هنوز خاموش نشده است.
ابوالفضل ملاحسنی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در قم، سران فتنه را عروسک های آلت دست صهیونیست ها دانست و اظهار داشت: بر هیچ کس پوشیده نیست كه سناریوی اغتشاش در روز 25بهمن ماه دست نویس صهیونیست ها بود و این حوادث نشان داد آتش فتنه هنوز خاموش نشده و آتش زير خاكستر است.
 
وی با انتقاد از سخن بیهوده سران فتنه مبنی بر حمایت از انقلاب مصر تصريح كرد: کسانی که شعار «نه غزه نه لبنان» ذکر لبشان بود و نظام را برای حمایت از نهضت های آزادی بخش دنیا محکوم می کردند، الان خود را در صف حامیان انقلاب مردم مصر قلمداد می کنند.
 
ملاحسنی بی شرمی سران فتنه را حاصل سوء استفاده ایشان از سعه صدر نظام دانست و تصریح کرد: مطالبه همه مردم ایران که در روز 22بهمن نیز بارها بر زبان ها جاری شد، محاكمه سران بی آبروی فتنه و معرفی عوامل پشت صحنه این جریانات است.
 
رئيس سازمان بسیج دانشجویی استان قم با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در روز 19دی مبنی بر اینکه «نباید بالشت نرم زیر سر گذاشته و خیال کنیم فتنه ها تمام شده است»، گفت: باید به سخنان ولایت فقيه درباره بصیرت افزایی در بین مردم خصوصا دانشجویان توجه ویژه کرده ،و خود را برای نبرد تمام عیار مقابل استکبار جهانی تجهیز کنیم.
 
وی با اشاره به غفلت برخی خواص با وجود گذشت یک سال از فتنه و روشن شدن فضا بیان داشت: حجت بر همه تمام شده، و مردم دیگر اجازه ضربه زدن به نظام از سوی برخی نخبگان غافل را نخواهند داد.
 
ملاحسنی با تاکید بر وظیفه سنگین دانشجویان در این عرصه حساس جنگ نرم گفت: دانشجویان به عنوان افسران جنگ نرم باید با روشنگری در دانشگاه پاسخ محکم و قاطعی به فتنه گران دهند.
 
رئيس سازمان بسیج دانشجویی استان قم افزود: راه اندازی هر چه سریعتر کرسی های آزاد اندیشی و افشای پشت پرده جبهه نفاق از ضروریاتی است که دانشگاه به آن نیاز مبرم دارد.
 
وی خاطرنشان كرد: تا زمان ظهور امام زمان (عج) که بوی آن به مشام جهانیان می رسد، باید در صحنه نبرد نرم حاضر و فعال باشیم؛ چراکه فتنه گران نیز در این جبهه حاضر هستند و شرارت می ورزند./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار