آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۵۳۴۱
کارشناس سازمان غذا و دارو عنوان کرد

نظارت سختگیرانه سازمان غذا و دارو بر فرآورده‌های گوشتی

کارشناس نظارت بر فرآورده‌های گوشتی سازمان غذا و دارو، از نظارت‌های مستمر و سختگیرانه بر فرآورده‌های گوشتی خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نیره ذکی‌پور، درباره نحوه نظارت سازمان غذا و دارو بر فرآورده‌های گوشت‌ی مانند سوسیس و کالباس، اظهار داشت: با توجه به نظارت‌های مستمر سازمان و استفاده از مواد اولیه ایمن و باکیفیت، سوسیس و کالباس و سایر فراورده‌های گوشتی مناسب و باکیفیت خوب در کشور تولید می‌شود و از آن‌جایی که تنوع و کیفیت فراورده‌های گوشتی تولیدی در داخل کشور بالا است، نیاز به واردات نداریم.

وی درباره حساسیت‌های نظارتی سازمان غذا و دارو در حوزه محصولات و فراورده‌های گوشتی، افزود: اصولاً نظارتی که این سازمان اعمال می‌کند روی همه فراورده‌های غذایی از جمله سوسیس و کالباس بر اساس ضوابط و مقررات بهداشتی جاری است و توسط معاونت‌های غذا و دارو صورت می‌گیرد و در صورت مشاهده هرگونه عدم انطباق با مقررات، با متخلف برخورد می‌کنیم و اقدامات قانونی لازم انجام می‌شود.

کارشناس نظارت بر فرآورده‌های گوشتی سازمان غذا و دارو ادامه داد: اصولاً هر فرآورده‌ای می‌بایست تحت نظارت بهداشتی دستگاه‌های نظارتی مثل وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو تولید شود، ولی محصولاتی که به‌طور غیرقانونی و خارج از نظارت مذکور، تولید و عرضه می‌شوند تهدید کننده سلامت مردم خواهد بود و از نظر این سازمان غیرمجاز شناخته می‌شود.

ذکی‌پور توصیه کرد: مصرف کنندگان در زمان انتخاب فرآورده‌های مذکور، به پروانه ساخت معتبر سازمان غذا و دارو توجه کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار