به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی و بر اساس اعلام دبیرخانه دائمی جشنواره بین المللی فیلمهای کودکان و نوجوانان، بیش از ۳۰۰ اثر در دو بخش طرح فیلمنامه بلند و کوتاه داستانی به دبیرخانه رویداد فیلمنامهنویسی کودکان غزه ارسال شده بود که از میان آنها ۱۰ اثر معرفی شدند.
هیأت انتخاب این رویداد فیلمنامه نویسی متشکل از نصرت اله تابش، داریوش یاری و حامد باشه آهنگر، پس از بررسی آثار رسیده ۱۰ اثر را به این شرح معرفی کردند:
۱- «اردو» به نویسندگی حسان پرنده
۲- «امضای دستی» به نویسندگی رضوان پارسا
۳- «این جنگ نیست» به نویسندگی بهروز نشان
۴- «پرده نقاشی» به نویسندگی فاطمه ذوقی نیا
۵- «پرواز آرزوها» به نویسندگی مصطفی نظریزاده
۶- «پوتینهای آغشته» به نویسندگی امین لطفی شهپر
۷- «تنها زیر آوار» به نویسندگی سید مجید موسویان
۸- «قایم باشک» به نویسندگی زهرا جعفری زاده
۹- «کلید بازگشت» به نویسندگی محمدرضا بحرانی
۱۰- «S.K.C» به نویسندگی یاسر خمسی
شایان ذکر است از بین طرح فیلمنامههای ارسالی، صاحبان آثار منتخب به جلسه داوری برای ارائه حضوری (PITCH) دعوت میشوند و در نهایت، سه طرح فیلمنامه برتر رویداد، مورد حمایت بنیاد سینمایی فارابی برای نگارش فیلمنامه بلند سینمایی قرار میگیرند. همچنین به این ۱۰ طرح فیلمنامه برگزیده رویداد نیز لوح تقدیر و جوایز مالی اهدا میشود.
رویداد فیلمنامه نویسی «کودکان غزه» با هدف «اشاعه فرهنگ مقاومت» و «توجه به مظلومیت کودکان فلسطین» در دو بخش طرح فیلمنامه بلند و کوتاه داستانی، به منظور زمینهسازی برای ساخت آثار ارزشمند در این حوزه برای شرکت در سی و ششمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان، برگزار میشود.