
در گفت و گو با دانشجو
جدی: ارز بهانهای برای عدم واردات خودرو است/ امیدواریم در سال ۱۴۰۳ شاهد واردات خودروهای اقتصادی باشیم + فیلم
نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت : وزارت صمت باید در سیاستگذاری ارزی دخیل باشد و رئیس جمهور برای حل مشکل واردات خودرو ورود کند.
علی جدی، نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو گفت: واردات خودرو به صورت قطره چکانی، نارضایتی مردم را به دنبال داشته است.
وی افزود: وزارت صمت باید در سیاستگذاری ارزی دخیل باشد و رئیس جمهور برای حل مشکل واردات خودرو ورود کند.
جدی اظهار داشت: ارز بهانهای برای عدم واردات خودرو است و خودروهای اقتصادی با قیمت ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون تومان باید وارد کشور شوند.
نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: دولت در سال ۱۴۰۳ باید با جدیت بیشتری پیگیر واردات خودرو باشد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.