آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۷۴۷۱
در گفت و گو با دانشجو:

اسلامی: ۵ کلینیک زخم با فناوری پلاسمای سرد در سال آینده افتتاح می‌شود + فیلم

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: ۵ کلینیک زخم با فناوری پلاسمای سرد در سال آینده بعد از ماه مبارک رمضان و تعطیلات عید نوروز افتتاح می‌شود.

محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرنگار خبرگزاری دانشجو گفت : ۵ کلینیک زخم با فناوری پلاسمای سرد در سال آینده بعد از ماه مبارک رمضان و تعطیلات عید نوروز افتتاح می‌شود.

گفتنی است  در حال حاضر ۵۰ نوع رادیودارو تولید می‌ شود که هم در تشخیص و هم در درمان کاربرد دارد. این در حالی است که  تنها شرکت رادیو داروی ایران که تراز جهانی دارد سال‌هاست که مورد تحریم واقع شده است .

همچنین رادیو دارو عمری کمتر از ۱۲ سال در جهان دارد و امروز ایران در صدر شرکت‌های پیشتاز در تولید رادیو داروهاست.

شایان ذکر است ،  شرکت های ایرانی که مورد تحریم قرار گرفته است امروز دستاوردهایشان ۵۰ رادیو دارو است که در اختیار مردم قرار دارد و در ۲۱۰ مرکز پزشکی مورد استفاده قرار می‌گیرد که هم در بخش تشخیصی و هم در بخش درمانی کاربرد دارد. 

کد ویدیو

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار