آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۸۴۰۰
در گفتگو با دانشجو مطرح شد؛

بازدید ۵ هزار گردشگر از جزیره آشوراده

مدیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بندرترکمن گفت: از ابتدای تعطیلات نوروزی تا کنون حدود ۵ هزار گردشگر از آشوراده، تنها جزیره ایرانی دریای خزر بازدید کردند.

حمید منوچهری در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو اظهار کرد: امسال ثبت آمار گردشگران نوروزی از ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ آغاز شد که از این تاریخ تا پایان روز هفتم فروردین، ۳۴۲ هزار و ۷۷۲ بازدید از تفرجگاه‌های بندر ترکمن انجام شده که در این بین اسکله بندرترکمن با ۳۰۸ هزار و ۳۱۸ بازدید در صدر قرار دارد.

بازدید ۵ هزار گردشگر از جزیره آشوراده

محمدجواد‌ساوری، دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر گلستان و مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان هم به خبرنگاران گلستانی گفت: در ایام طرح نوروزی ستاد اجرایی خدمات سفر، بیش از ۴ میلیون و ۱۲۷ هزار بازدید از جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی و توریستی استان گلستان به ثبت رسید.

وی افزود: در این ایام ۲میلیون و ۲۱۶ هزار و ۵۷۹ نفر از جاذبه‌های طبیعی، ۶۲۳هزار و ۵۸۰ بازدید هم از زیرساخت‌های گردشگری استان، ۴۵۱ هزار و ۵۱۱ بازدید نیز از اماکن تاریخی، ۱۸۷۷ بازدید از موزه‌ها، ۵۵۵هزار و ۲۱۵ بازدید از اماکن تفریحی، ۵۴ هزار و ۹۷۸ بازدید از مراکز صنایع‌دستی و ۲۲۳ هزار و ۸۴۲ نفر از اماکن مذهبی گلستان به ثبت رسید.  

ساوری گفت: بر اساس آمار ثبت‌شده در ۱۳ روز گذشته از طرح نوروزی ۱۴۰۳ جاذبه‌های شهرستان‌های گرگان با یک‌میلیون و ۲۲هزار و ۱۳۰ بازدید، گنبدکاووس با ۳۷۱هزار و ۶۴۹ بازدید و بندر ترکمن با ۳۴۲هزار و ۷۷۲ بازدید تاکنون بیشترین میزان بازدید را به خود اختصاص دادند.  

بازدید ۵ هزار گردشگر از جزیره آشوراده

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان ادامه داد: در این مدت تعداد ۲۲۲ هزار و ۴۸۶ نفر-شب اقامت در مراکز اقامتی رسمی، غیررسمی و اضطراری استان به ثبت رسید.  

وی با اشاره به این‌که در این مدت ۱۳۵ هزار و ۵۹۷ نفر-شب در مراکز اقامتی رسمی استان اسکان داشتند، یادآور شد: در بین اقامتگاه‌های رسمی استان، بیشترین اقامت ثبت‌شده در طرح نوروزی مربوط به اقامتگاه‌های بوم‌گردی و سنتی سطح استان با ۳۲هزار و ۴۹ نفر-شب اقامت است.  

ساوری خاطرنشان کرد: در مدت مذکور همچنین ۸۴ هزار و ۴۹۲ نفر اقامتگاه‌های غیررسمی سطح استان را برای اقامت انتخاب کردند و ۲۳۹۷ نفر نیز در اقامتگاه‌های اضطراری اسکان داده شدند

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار