کد خبر:۱۲۳۵۵۶۱
در برنامه دادستان؛

ایری: تاکنون از ساحل استان گلستان به هیچ عنوان استفاده‌ای نکردیم/ بدون گرفتن ریالی از دولت می‌توانیم ۵۰ کیلومتر ساحل را بسازیم+فیلم

نماینده غرب گلستان گفت: از ساحل استان گلستان به هیچ عنوان استفاده‌ای نکردیم/ بدون گرفتن ریالی از دولت می‌توانیم ۵۰ کیلومتر ساحل را بسازیم

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، عبدالجلال ایری، نماینده مردم کردکوی، بندرگز، بندرترکمن و گمیشان در مجلس شورای اسلامی، در برنامه تلویزیونی "دادستان" با انتقاد از عدم استفاده بهینه از سواحل استان گلستان، اظهار داشت: این سوال برای ما و مردم باقی مانده که چرا نمی‌توانیم در سواحل نوکنده، بندر گز، بندر ترکمن و گمیشان مجتمع‌ها و آپارتمان‌های بالای ۵۰ و حتی ۱۰۰ طبقه با استاندارد‌های جهانی احداث کنیم؟

وی با طرح این پرسش که آیا توان فنی نداریم؟ آیا محدودیت‌های محیط‌زیستی داریم؟ افزود: «کشور‌های حاشیه خلیج فارس را در نظر بگیرید؛ غیر از شن و آب چیزی ندارند، در حالی که ما جنگل هیرکانی و دریا را داریم. استان ما همت و توان اجرایی لازم را دارد، اما مشکلاتی فراتر از استان و در سطح ملی وجود دارد که مانع تحقق این پروژه‌ها می‌شوند.»

ایری با اشاره به درخواست خود از رئیس‌جمهور گفت: من نامه‌ای به رئیس‌جمهور ارسال کردم و خواستم که اختیار ویژه‌ای به استان گلستان و استاندار آن داده شود. اگر این اختیار به ما داده شود، بدون دریافت حتی یک ریال از دولت، می‌توانیم ۵۰ کیلومتر از ساحل نوکنده تا گمیشان را با استاندارد‌های جهانی توسعه دهیم.

وی با مقایسه وضعیت استان گلستان با کشور‌های دیگر تصریح کرد: کشور‌هایی مانند مالزی و کشور‌های حاشیه خلیج فارس با وجود منابع محدود، توانسته‌اند پروژه‌های بزرگ گردشگری و مسکونی اجرا کنند. در حالی که ما در استان گلستان حتی نمی‌توانیم یک ویلای ساده احداث کنیم.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس ادامه داد: ظرفیت احداث مجتمع‌های آپارتمانی، ویلایی، گردشگری، توریستی و مسکونی در سواحل گمیشان، بندر ترکمن و دیگر سواحل استان وجود دارد، اما اجازه نمی‌دهند. وقتی موضوع را پیگیری می‌کنیم و سوال تحقیق و تفحص مطرح می‌کنیم، به این نتیجه می‌رسیم که از نظر قانونی هیچ مشکلی وجود ندارد، اما فراتر از قانون، دستگاه‌هایی مانند سازمان محیط زیست مانع تراشی می‌کنند.

ایری با اشاره به مخالفت‌های سازمان محیط زیست افزود: به‌عنوان مثال، در هر اقدامی که بخواهیم ورود کنیم، سازمان محیط زیست ورود می‌کند و مخالفت می‌نماید. این در حالی است که قانون برای همه یکسان است، اما استفاده از آن برای استان‌های دیگر است و محدودیت‌ها برای استان گلستان.

وی با تأکید بر طی شدن تمامی فرآیند‌های قانونی گفت: ما دوبار مصوبه شورای عالی معماری و شهرسازی را دریافت کرده‌ایم. سوال اینجاست که وقتی استانی دوبار مصوبه می‌گیرد، دیگر باید چه کاری انجام دهد تا بتواند پروژه‌های عمرانی و گردشگری خود را به ثمر برساند؟

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار