کد خبر:۱۱۴۱۰۲۲
نماینده کرمان و راور:

حوادث تروریستی کشور از تبعات حضور اتباع بیگانه غیرمجاز است

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس تصریح کرد: حوادث تروریستی از جمله در کرمان، نشان از آن دارد که حضور آنان در کشور و استان کرمان تبعات بسیار ناگواری از حیث امنیت، اقتصاد، مسائل اجتماعی و فرهنگی به دنبال داشته است.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، محمدمهدی زاهدی، نماینده مردم کرمان و راور در مجلس، در نشست علنی مجلس شورای اسلامی در ابتدای نطق میان دستور خود ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، به‌ویژه شهدای مقاومت از جمله سرداران شهید حاج قاسم سلیمانی، زاهدی و حاج‌رحیمی گفت: وظیفه می‌دانم از نیرو‌های مسلح کشور، به‌ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تشکر کنم که جانانه سیلی محکمی به رژیم غاصب و جنایتکار صهیونیست زدند.

وی افزود: به رژیم صهیونیستی و حامیان آن هم اخطار می‌دهم که در صورت تکرار خطایی دیگر، محکم‌تر، قاطعانه‌تر و در حجم وسیع‌تری پاسخ داده خواهد شد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس گفت: بر خود لازم می‌دانم از پنج دوره اعتماد مردم شریف و نجیب کرمان و راور به اینجانب در سه دوره مجلس شورای اسلامی و دو دوره شورای اسلامی شهر کرمان تشکر کنم و این افتخاری برای اینجانب بوده که در تاریخ کرمان بی‌سابقه است.

زاهدی ادامه داد: حقیر در هر کجا و در هر لباس خدمتی که باشم، خود را مدیون خون شهدا، مردم عزیز کشور و به‌ویژه هم‌استانی‌ها و همشهری‌های گرانقدرم در شهرستان‌های کرمان و راور می‌دانم و از هیچ تلاشی برای پیشرفت و اقتدار کشور و همچنین پیشرفت کرمان قوی فروگذار نخواهم کرد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس همچنین ضمن تبریک روز ارتش به ارتشیان غیور و دلاور و حافظ مرزوبوم کشور، از رشادت‌های آنان در عرصه‌های مختلف تشکر کرد.

*ساماندهی اتباع بیگانه غیرمجاز

زاهدی در ادامه و درخطاب به رئیس جمهور و وزیر کشور عنوان کرد: در چند سال گذشته بار‌ها و بار‌ها به صورت حضوری یا مکاتبه یا تذکرات متعدد در صحن مجلس موضوع ساماندهی اتباع بیگانه غیرمجاز را مطرح و خواهان سروسامان دادن به آن شده‌ام؛ هرچند که اقداماتی انجام شده است، اما به هیچ عنوان کفایت نمی‌کند.

وی تصریح کرد: حوادث تروریستی در کرمان، سیستان و بلوچستان، خراسان و فارس نشان از آن دارد که حضور آنان در کشور و استان کرمان تبعات بسیار ناگواری از حیث امنیت، اقتصاد، مسائل اجتماعی و فرهنگی به دنبال داشته است؛ امیدوارم که در این خصوص با سرعت و قاطعیت اقدام لازم صورت بگیرد.

*کمبود شدید آب شرب

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس با تاکید بر اینکه چالش بزرگ دیگری که در کرمان با آن مواجهیم بحث کمبود شدید آب شرب است، اضافه کرد: در ۱۲ سال گذشته بار‌ها و بار‌ها فریاد «کرمان تشنه است!» را از تریبون مجلس سر داده‌ام. 

او گفت:ضمن تقدیر از انجام پروژه بزرگ انتقال آب خلیج فارس به استان کرمان، یادآور می‌شوم کرمان هنوز تشنه است.

زاهدی ادامه داد: در مراسم کلنگ‌زنی و بازدید رئیس جمهوری از پروژه انتقال آب از خلیج فارس به شهر کرمان برای آب شرب، قول داده شد که قبل از تابستان سال جاری آب شرب به کرمان برسد؛ اما شواهد و قرائن حاکی از آن است که این قول محقق نمی‌شود ؛ از طرفی با توجه به وضع وخیم بارندگی در سال جاری در کرمان، بیم تهدیدات اجتماعی امنیتی می‌رود.

او گفت: امیدوارم دولت بتواند به گونه‌ای برنامه‌ریزی انجام دهد که وعده داده شده محقق شود.

*مبارزه با فساد در شرکت ملی مس ایران

وی بار دگر ضمن مخاطب قرار دادن رئیس جمهور، عنوان کرد: حضرتعالی در عمل و گفتار نشان دادید که پاکدستی، عدالت‌خواهی و مبارزه با فساد را دنبال می‌کنید؛ اخیراً در وزارت صمت اتفاقی افتاده است که حسب ظاهر خلاف این مشی جناب‌عالی است؛ خواهشمند است هیاتی را مأمور کنید که علت عزل مدیرعامل پاکدست، انقلابی، مدیر، مدبر، کارآمد و مبارزه با فساد شرکت ملی مس ایران را جویا شوند.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس ادامه داد: جالب است بدانید چند روز قبل از عزل وی، حکم اولیه زندان و بازداشت برای برخی از افرادی که در زیرمجموعه‌های این شرکت سواستفاده‌های چندصد میلیاردی انجام داده بودند، صادر شده بود؛ حال این شبهه ایجاد شده که آیا جرم این مدیر مدبر و انقلابی مبارزه با فساد بوده است.

زاهدی افزود: امیدوارم حضرت عالی هیاتی را مامور رسیدگی به این عزل نا‌به‌جا تعیین و نتیجه آن را به مردم اعلام کنید تا این شبهه برطرف شود که علت عزل مبارزه با فساد نبوده است. ضمن آنکه به مدیران جدید بایستی گفت اگر بخواهید سرپوشی روی آن بگذارید، ملت و مردم کرمان ساکت نخواهند نشست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار