آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۴۴۶۶۳

تخلفات معادن شن و ماسه استان كرمان روی میز دستگاه قضائی

مسئله تخلفات برخی از شرکت‌های شن و ماسه مانند عدم پرداخت حقوق دولتی و نابسامانی و افزایش قیمت‌ها منجر به تشکیل جلسه نشست ستاد استانی اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در ابعاد حقوقی و قضائی کرمان شد و در نهایت مصوباتی تصویب گردید.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام ابراهیم حمیدی در نشست ستاد استانی اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در ابعاد حقوقی و قضائی کرمان بیان داشت: این جلسه با دو دستور کار با موضوع رسیدگی به اختلافات و موانع پیش رو بین چندین شرکت بزرگ استان و بررسی مشکلات معادن شن و ماسه استان برگزار گردید.

وی گفت: شرکت‌های بزرگ استان بایستی در تصمیمات و فعالیت‌های خود منافع مردم و استان کرمان را در نظر بگیرند. 

او اعلام کرد:چند سال پیش یک قرارداد بین شرکت ایمیدرو و گل گهر و سیرجان ایرانیان منعقد می‌گردد و مقرر می‌شود که این شرکت‌ها بعد از ۵ سال تحقیق، تفحص و اکتشاف در یک محدوده معین به سرانجام برسانند و سپس عملیات اکتشاف را شروع کنند. 

وی افزود: با وجود گذشت مهلت تعیین شده شرکت گل گهر و سیرجان ایرانیان به دلیل یک سری مسائل و مشکلات مانند تحریم‌ها موفق به شروع عملیات استخراج نشده اند و تاکنون حقوق دولتی و انتفاع خودشان نیز از این معدن حاصل نشده است. 

او بیان داشت: مقرر گردید به شرکت‌های پیمانکار مهلت ۴ ساله داده شود تا به تعهدات خود عمل کنند، شرکت ایمیدرو خواستار فسخ این قرارداد بود و در مراجع قضائی تهران نیز پرونده علیه شرکت گل گهر تنظیم شده بود که متقابلا شرکت گل گهر و سیرجان ایرانیان نیز دادخواست تقابل داده بودند. 

 حجت الاسلام حمیدی افزود: در این جلسه تصمیم نهایی بر آن شد که در این ۴ سال شرکت‌های پیمانکار به تعهدات خود عمل کنند و درصورتی که در این زمان مراجع قضائی تصمیم قطعی دیگری بگیرد، بایستی طرفین آن فصل الخطاب قضائی را عمل کنند. 

وی افزود: همچنین مقرر گردید طی ۳ ماه شرکت‌های پیمانکار ضمانت نامه‌های بانکی را بروزرسانی کنند تا ضمن آنکه حق و حقوق دولتی تضییع نگردد به بحث تولید نیز صدمه‌ای نرسد. 

او در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع صورت جلسه دوم این نشست پرداخت و گفت: مسئله تخلفات برخی از شرکت‌های شن و ماسه مانند عدم پرداخت حقوق دولتی و نابسامانی و افزایش قیمت‌ها منجر به تشکیل این جلسه شد و در نهایت مصوب گردید تا نظارت‌های کاملی از جانب سازمان بازرسی و صنعت و معدن بر شرکت‌های متخلف صورت گیرد. 

 وی بیان داشت: در این جلسه تعیین گردید تا بررسی این موضوع در دستور کار شورای معادن استان و شورای عالی معادن قرار بگیرد تا هم تولید شن و ماسه در استان دچار مشکل نشود و هم از انحصار و افزایش قیمت‌ها در این بخش از معدن جلوگیری به عمل آید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار