به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ سیدنظامالدین موسوی، نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس در برنامه بهارستان دوازدهم گفت: طرح اقدام راهبردی برای مقابله با تحریمها مهمترین و اولین طرح جدی مجلس یازدهم بود که طبق فرموده رهبر معظم انقلاب این طرح سیاست خارجی کشور را از سردرگمی خارج کرد.
وی افزود: در حوزه نظارتی نیز بنده و برخی دیگر از همکاران موضوع شرکت هفت تپه را به عنوان یکی از بحرانهای اجتماعی مورد پیگیری قرار دادیم و این بحران را مرتفع کردیم.
موسوی اظهار داشت: مهمترین مسئلهای که در مجلس دوازدهم باید آن را تعیین تکلیف کنیم دلار است، متأسفانه اقتصاد ما دلاریزه شده است و همه طرحهای خوب مجلس یازدهم به همین دلیل مشکل اصلی مردم را مرتفع نمیکند.
وی در همین رابطه تصریح کرد: بی ثباتی در معیشت و اقتصاد مردم مسئله است و این مسئله باید با یک تصمیم بزرگ حل شود، بنظر ما راهکار حل این مسئله جدا کردن بند ناف اقتصاد کشور از دلار است.
موسوی گفت: بسیاری از افراد و بنگاههای اقتصادی از موضوع دلارزدایی متضرر میشوند، زیرا تثبیت بازار ارز ضرر و ضربه مهلکی به این افراد و بنگاهها است. منظور ما از دلارزدایی این نیست که دلار به طور کلی از عرصه اقتصاد حذف شود، برخی از محورهای جدید اقتصادی جهانی مانند کشورهای بریکس میتوانند دلار را کنار بگذارند.
وی افزود: مسئله اصلی ما مبادلات خارجی با دلار نیست، بلکه دلاریزه شدن اقتصاد در داخل کشور است، برخی موارد در داخلی کشور هیچ ارتباطی با دلار ندارد، اما دلار برای آنها شاخص تغییر شده است..
موسوی در رابطه با موضوع دریافت خودروهای فیدلتی توسط برخی نمایندگان مجلس گفت: ماجرای خودروهای فیدلتی از جایی شروع شد که نماینده اعلام کرد ماشینهای شاسی بلندی به برخی نمایندگان داده شده است و رابطه این موضوع با استیضاح وزیر صمت چیست؟ این اتهام بزرگی بود، زیرا دستگاههای نظارتی بررسیهای مختلفی انجام دادند و مشخص شد هیچ ارتباطی بین این دو وجود ندارد و اولین کسی هم که این اتهام را تکذیب کرد، وزیر صمت وقت بود.
وی در همین رابطه تصریح کرد: تفاهم مجلس با شرکت واردکننده خورد به سال ۱۳۹۹ برمیگردد که در آن زمان آقای فاطمی امین هنوز به منصب وزارت صمت نرسیده بود..
موسوی افزود: همه میدانند من منتقد آقای قالیباف بودهام و هم اکنون هستم، ولی آقای قالیباف در جریان تفاهمنامه برای دریافت خودروی فیدلتی نبود. همچنین فیدلتیهای برای کارمندان مجلس بوده است نه برای نمایندگان، اما تا جایی که اطلاع دارم حداکثر سه الی چهار نفر از نمایندگان خودروی فیدلتی را دریافت کردهاند.
وی اظهار داشت: نقد مردم به اتفاقی که افتاده است، کاملا وارد است، زیرا در آن برهه مردم برای خرید ماشین به صورت قرعهکشی مشکلات عدیدهای داشتند.
وی در ادامه اظهار داشت: اینکه برخی از نمایندگان بیش از حد نطق دارند یا تذکر میدهند به این معنا نیست که خیلی موثر هستند، بلکه اثرگذاری معنا و مفهوم متفاوت دارد.
موسوی گفت:روئسای کمیسیونها جلسات بیرونی زیادی دارند که طبیعی است نتوانند خیلی در صحن حضور داشته باشند، بنابراین عدم حضورشان را نباید به منزله کم کاریشان دانست.