خدمات سیدالشهدای خدمت در بیمارستان شهید صدوقی یزد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۴۷۸۶۰

خدمات سیدالشهدای خدمت در بیمارستان شهید صدوقی یزد

رییس بیمارستان شهید صدوقی یزد از تلاش‌های شهید حجت الاسلام ابراهیم رییسی در تجهیز این بیمارستان گفت.

خدمات سیدالشهدای خدمت در بیمارستان شهید صدوقی یزد

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، حسین سلیمانی رییس بیمارستان دولتی شهید صدوقی یزد گفت: با زحمات خالصانه دولت و شهید خدمت، آیت‌الله رئیسی، بخش‌های پت اسکن، سی تی آنژیو ، پیوند مغز استخوان، جراحی قلب و عروق در این مرکز درمانی راه‌اندازی و تعداد دستگاه‌های رادیولوژی و آزمایشگاهی این بیمارستان افزایش یافت.

وی افزود: خدمات تخصصی و فوق تخصصی بیمارستان شهید صدوقی و همه بخش های این مرکز درمانی در این ایام در حال خدمت رسانی است.

وی ادامه داد: تمامی خدمات تخصصی و فوق تخصصی در زمینه زنان و زایمان ، اطفال، داخلی، خون و سرطان، جراحی ها (ارتوپدی ، عمومی ، چشم و…) با تعرفه دولتی و باکیفیت در این بیمارستان انجام می‌شود و خدمات تشخیصی – درمانی و اورژانس ها شامل اورژانس بزرگسال و کودکان هم دایر می‌باشد.

رییس بیمارستان شهید صدوقی یزد گفت: در این بیمارستان طی ۴۸ ساعت گذشته ۱۴۸ عمل و ۶۰۳ بستری انجام شده است همچنین ۳۶۷ بیمار به اورژانس این مجموعه درمانی مراجعه و ۵۷۸ نفر هم از آزمایشگاه این مرکز، خدمات تشخیصی دریافت کرده اند .

به گفته وی بیمارستان دولتی شهید صدوقی یزد در سال ۱۳۸۰ با مجموع ۵۳۰ تخت راه اندازی شد که ظرفیت رسیدن به ۷۰۰ تحت طی چند سال آینده را خواهد داشت؛ این مرکز درمانی بزرگ در زمان افتتاح ۴۵ هزار متر مربع زیربنا داشت که اکنون به ۷۵ هزار متر مربع رسیده است.

برچسب ها:
رییسی شهید
پربازدیدترین آخرین اخبار