آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۵۰۹۸۵

مخبر: شهید رئیسی دلش برای مناطق محروم پر می‌زد

سرپرست ریاست جمهوری با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب مبنی این دلم به حال رئیسی سوخت، گفت: حال و روز ما هم در دولت همین گونه هست؛ خدا می‌داند شهید رئیسی چه چیز‌هایی را تحمل کرد و حرف نزد؛ شهید رئیسی دلش برای مناطق محروم پر می‌زد.

به گزارش گروه استان ها خبرگزاری دانشجو، مخبر در آیین افتتاح پروژه های عمرانی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: امروز کشور به نقطه ای رسیده که امکان جهش تولید را داشته و روند رو به رشدی را در کشور شاهدیم.

وی با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب مبنی این دلم به حال رئیسی سوخت، افزود: حال و روز ما هم در دولت همین گونه هست؛ خدا می‌داند شهید رئیسی چه چیزهایی را تحمل کرد و حرف نزد؛ شهید رئیسی دلش برای مناطق محروم پر می‌زد.

مخبر با بیان اینکه شهید رئیسی سفرهای استانی را از مناطق کم برخوردار شروع کرد، تصریح کرد: رئیس جمهور فقید نسبت به سیستان و بلوچستان بسیار حساس بود و برای مشکلات این استان مدام غصه می‌خورد و می‌گفت چرا این کارها تا الان انجام نشده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار