کد خبر:۱۱۵۲۴۵۹
در برنامه گفت و گوی ویژه خبری مطرح شد؛

قاضی زاده هاشمی: تضمین میکنم که تک رقمی کردن تورم شدنی است / قانون برنامه هفتم زیرساخت اجرایی هر برنامه‌ای است

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: به خاطر حضور دراز مدت در مجلس و همکار با مجمع تشخیص مصلحت و شورای عالی انقلاب فرهنگی در جریان برنامه‌های پنجم، ششم و هفتم بودم.

سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی، نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری در برنامه «گفتگوی ویژه خبری» گفت: به خاطر حضور دراز مدت در مجلس و همکار با مجمع تشخیص مصلحت و شورای عالی انقلاب فرهنگی در جریان برنامه‌های پنجم، ششم و هفتم بودم.

کد ویدیو

وی افزود: برنامه دولت خانواده پیوستی بر برنامه هفتم توسعه است. قانون برنامه هفتم زیرساخت اجرایی هر برنامه‌ای است.

قاضی زاده هاشمی گفت: با توجه به اینکه آغاز دولت چهاردهم است، دولت دارد زمان می‌خرد و دولت در کار جلو می افتد. اصلاحات لازم برنامه را با لایحه دوفوریتی انجام خواهم داد.

کد ویدیو

وی افزود: شهید رئیسی معتقد بود بار مالی که بندهای برنامه اضافه می‌کند باعث اجرا نشدن درست برنامه می‌شود. قوانین دائمی را گاهی در برنامه‌ها دستکاری می‌کنیم.

برای اجرای برنامه هفتم باید زیرساخت عملیاتی و اجرایی آن ایجاد شود.

کد ویدیو

رئیس بنیاد شهید با اشاره به کمبود منابع دولت گفت: میزان سرمایه گذاری به نرخ استهلاک نیز نمی‌رسد و عملا داریم از جیب می‌خوریم. ورودی دولت به دلیل مسائل بین المللی کاهش پیدا کرده است و منابع سرمایه گذاری دولت در این مدت آب رفته است.

وی افزود: بخش خصوصی به خاطر تورم، مالیات ستانی و قیمت گذاری دستوری سرمایه گذاری نمی‌کند.

کد ویدیو

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: وقتی از تورم تک رقمی صحبت میکنیم باورش برای مردم سخت است ولی این مسئله انجام شدنی و قطعی است

برای کاهش تورم دولت باید انضباط بخشی مالی را انجام دهد.

قاضی زاده گفت: در بنیاد شهید در بانک دی با همکاری بانک مرکزی افزایش سرمایه دادیم که باعث کاهش تورم خواهد شد. لنگر اسمی را از ارز باید بر روی ریال ببریم.

کد ویدیو
 

کاندیدای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری با بیان این‌که « بازار روشن رسمی ارز در داخل کشور نداریم» ادامه داد: بازارهای غیر رسمی ارز باید به رسمیت شناخته شود و کشف قیمت باید به شکل توافقی اتفاق بیفتد.  ارز شناور مدیریت شده لازم است عملی شود و نباید سرکوب صوری قیمت با شوک درمانی اتفاق بیفتد.

وی گفت: مردم‌آزاری و مالیات‌های بی ارزش را کنار بگذاریم. لازم است تا رژیمی یک پارچه بر پایه مالیات و یارانه برای خانواده‌های ایرانی شکل گیرد.

وی هم‌چنین با بیان این‌که «نباید تولید کننده را با مالیات‌های ممیز محور آزار بدهیم» گفت: نظام کاملا هوشمند باید جایگزین این مدل شود.

قاضی‌زاده هاشمی یادآور شد: وعده‌ای که شهید رئیسی برای مسکن دادند قابل انجام است. قیمت زمین را باید کاهش دهیم. در ایران مشکل زمین نداریم. میزان زمینی که در این دوسال در دولت سیزدهم توزیع شد برابر با ۲۰ سال گذشته بود. خیلی از دستگاه‌ها احتکار زمین می‌کنند و دولت باید با این موضوع مبارزه کند.

وی با بیان این‌که «افرادی که فاقد زمین هستند باید به شکل رایگان یا قیمت خیلی کم صاحب زمین شوند» ادامه داد: هزینه زیادی در تولید مسکن، خرج مجوزها و کارهای اداری می‌شود. با انبوه‌سازی مسکن و صنعتی‌سازی می‌توان قیمت مسکن را کاهش داد.

وی افزود: مدل حکمرانی کشور باید هوشمند شود و شکل هرمی به خود بگیرد. یعنی تمام اختیارات راس هرم به کف هرم در بستری هوشمند منتقل شود.

کاندیدای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری تاکید کرد: دیوان‌سالاری موجب فساد بی‌نهایت می‌شود.

وی با این پیشنهاد که «جمعیت ساحلی کشور باید سه برابر شود» یادآور شد: در دولت شهید رئیسی ۲۷ شهر ساحلی تصویب شد. مردم بلوچستان بزگترین سرمایه شهرهای ساحلی جنوب شرقی کشور هستند. باید یک تشکیلات توسعه‌گر داشته باشیم و اراضی کشور در ساحل‌ها آزادسازی شود.

وی معتقد است: غیر از یارانه‌ای که به مردم می‌دهیم باید دارایی‌های آنان را به خودشان برگردانیم. شرکت‌های بزرگی مثل شرکت ملی گاز و شرکت‌های پالایشگاهی باید حق مردم را به آنان بدهد.

قاضی‌زاده هاشمی گفت: دستگاه‌های دولتی نباید به جای مردم، سرمایه‌های آنان را کنترل کند. بورس ایران جزء اندک بورس‌های کشورهای جهان است که شرکت‌های دولتی در آن وجود ندارد. بنابراین شرکت‌های دولتی باید وارد بورس شوند.

وی با بیان این‌که «باید یک نظام یک پارچه مالیات- یارانه درست کنیم» ادامه داد: دولت وظیفه دارد تا حداقل در هر خانواده ‌ای یک فرد شاغل با درآمد بالا و حداقل ۱۷ درصد پس انداز وجود داشته باشد.

وی ادامه داد: منابع گسترده نفت و گاز برای تولید ثروت، ارزش افزوده و افزایش اشتغال مصرف شود. برای هر خانواده بسته انرژی در نظر گرفته میشود و علاوه بر رایانه این موضوع نیز به خانواده ها اختصاص داده می‌شود.

کاندیدای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری گفت: در دولت خانواده کارها را به مردم واگذار می‌کنیم و جایی خواهیم بود که مردم نیازمند حضورمان هستند. بر خانواده و اقتصاد آن متمرکز خواهیم شد تا خانواده‌ها با عزت زندگی کنند. این سیاست‌گذاری ها در دولت شهید رئیسی انجام شده و این موارد را ادامه خواهیم داد. در راستای شکوفایی بودیم که شهید رئیسی از میان‌مان رفت. حتما به فکر تاکسی های اینترنتی و تامین بنزین آن‌ها هم هستیم.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار