کد خبر:۱۱۵۲۷۳۸

۲ برنامه سازمان غذا و دارو برای ارتقای سلامت و ایمنی فرآورده‌های گوشتی و لبنی

سرپرست اداره کل امور فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: در راستای ارتقای برنامه‌های سلامت و ایمنی شیر و فراورده‌های لبنی و گوشتی، اداره کل امور فراورده‌های غذایی و آشامیدنی دو برنامه عملیاتی را اجرا می‌کند.
۲ برنامه سازمان غذا و دارو برای ارتقای سلامت و ایمنی فرآورده‌های گوشتی و لبنی

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عبدالعظیم بهفر با بیان این مطلب اظهار کرد: سامانه ثبت فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی در دست بررسی است که پس از تحویل و انجام پایلوت و رفع نواقص و ایرادات، طی سال جاری راه‌اندازی خواهد شد.

وی گفت: با توجه به قانون احکام دائمی کشور و تکالیف قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، امور اجرایی اداره کل امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی به‌صورت سامانه‌ای و الکترونیک راه‌اندازی شده و در حال انجام است.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، وی افزود: در راستای ارتقای برنامه‌های سلامت و ایمنی شیر و فراورده‌های لبنی و گوشتی، اداره کل امور فراورده‌های غذایی و آشامیدنی دو برنامه عملیاتی شامل پیاده‌سازی الزامات سیستم‌های مدیریت ایمنی مواد غذایی در واحد‌های تولیدی محصولات لبنی، گوشتی و دریایی و پایش شاخص‌های سلامت و ایمنی محصولات مذکور را در سطح عرضه اجرا می‌کند تا از انطباق ویژگی‌های این محصولات با معیار‌ها و ضوابط بهداشتی سازمان غذا و دارو اطمینان حاصل کند.

سرپرست اداره کل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تصریح کرد: همچنین در اجرای طرح ملی شیر مدارس، واحد‌های برتر تولیدکننده محصولات لبنی را به کمیته ملی شیر مدارس معرفی کرده و به طور ویژه تحت کنترل نظارت دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار