آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۵۳۵۰۶
رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان:

همایش بین‌المللی اربعین و فرهنگ مقاومت در کرمان برگزار می‌شود

رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان در نخستین جلسه هماهنگی همایش بین‌المللی اربعین و فرهنگ مقاومت از برگزاری این رویداد بین المللی در نیمه اول مهرماه امسال به میزبانی کرمان خبر داد.

همایش بین‌المللی اربعین و فرهنگ مقاومت در کرمان برگزار می‌شود

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو حسین اکبری‌فرد رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان در نشست اعضای کمیته اجرایی همایش بین‌المللی اربعین و فرهنگ مقاومت گفت: با توجه به ظرفیت‌های بالقوه که در دانشگاه‌های استان کرمان وجود دارد، می‌توانیم همایشی فاخر و در شان سردار شهید جبهه مقاومت، سپهبد حاج قاسم سلیمانی برگزار نماییم.

دبیر علمی همایش بین‌المللی اربعین و فرهنگ مقاومت به همکاری، مشارکت و هم افزایی تمام دانشگاه‌های استان کرمان در برگزاری این همایش اشاره کرد و افزود: این رویداد در محور‌های: اربعین و فرهنگ مقاومت؛ اربعین، حقوق و روابط بین‌الملل؛ اربعین و اقتصاد؛ اربعین، معنویت، اخلاق و سلامت؛ اربعین، فرهنگ، هنر و رسانه؛ اربعین و تمدن نوین اسلامی؛ اربعین و فرهنگ انتظار، از بعد علمی به موضوع اربعین و مقاومت می‌پردازد.

وی افزود: مقرر شده است دبیرخانه کمیته علمی این همایش در دانشگاه شهید باهنر و دبیرخانه اجرایی آن در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان مستقر باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار