کد خبر:۱۱۵۴۷۲۵
مهاجرت گسترده شهرک نشین‌های اسرائیلی از اراضی اشغالی

مهاجرت بیش از 500 هزار نفر از اسرائیل/ رژیم صهیونیستی با شوک جمعیتی روبروست

طبق داده‌های منتشر شده توسط سازمان جمعیت و مهاجرت رژیم صهیونیستی، بیش از نیم میلیون اسرائیلی از اراضی اشغالی خارج شده و تاکنون بازنگشته‌اند.
رئوف توکلی

گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از الجزیره: از آغاز عملیات طوفان الاقصی و درگیری‌ها در نوار غزه، رژیم صهیونیستی با مهاجرت گسترده‌ای از سوی شهرک نشینان خود مواجه شده است. طبق داده‌های منتشر شده توسط سازمان جمعیت و مهاجرت رژیم صهیونیستی، بیش از نیم میلیون اسرائیلی از اراضی اشغالی خارج شده و تاکنون بازنگشته‌اند. این روند مهاجرت گسترده در حالی رخ داده که جنگ تاثیرات ویرانگری بر مردم و زیرساخت‌های غزه به جا گذاشته است.


آمار مهاجرت


طبق گزارش سایت خبری «زمان اسرائیل»، حدود ۵۵۰ هزار شهرک نشین اسرائیلی در شش ماه اول جنگ از کشور خارج شده و هنوز بازنگشته‌اند. این آمار نشان می‌دهد که تعداد اسرائیلی‌هایی که کشور را ترک کرده‌اند از تعداد کسانی که به اسرائیل بازگشته‌اند، بیشتر است. این مسئله که در ابتدا به عنوان فراری موقت یا مشکلات فنی در بازگشت تلقی می‌شد، اکنون به یک روند دائمی و مهاجرت دائمی تبدیل شده است.


جمعیت رژیم صهیونیستی


بر اساس آخرین آمار منتشر شده در آوریل ۲۰۲۴، جمعیت رژیم اسرائیل حدود ۹.۹ میلیون نفر تخمین زده شده است. از این تعداد، بیش از دو میلیون فلسطینی (فلسطینی‌های ۱۹۴۸) و ۴۰۰ هزار فلسطینی در اورشلیم شرقی و ۲۰ هزار سوری در جولان اشغالی زندگی می‌کنند. بسیاری از اسرائیلی‌ها دارای تابعیت دوگانه هستند و حداقل یک تابعیت دیگر به غیر از تابعیت اسرائیلی دارند.


پیامد‌های جنگ در غزه


یورش ارتش اشفالگر صهیونیستی به نوار غزه بیش از ۱۲۳ هزار شهید و زخمی بر جای گذاشته است که بیشتر آن‌ها کودکان و زنان هستند. همچنین بیش از ۱۰ هزار نفر مفقود شده‌اند و ویرانی‌های عظیم و قحطی، جان ده‌ها کودک را گرفته است.


نقض قوانین بین‌المللی


رژیم صهیونیستی جنگ ویرانگر خود در غزه را در حالی ادامه می‌دهد که دو قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد و دستورات دیوان بین‌المللی دادگستری مبنی بر توقف فوری جنگ و پایان دادن به تهاجم به رفح (جنوب) و اتخاذ تدابیری برای جلوگیری از نسل‌کشی و بهبود وضعیت انسانی در غزه را نادیده می‌گیرد.


مهاجرت گسترده اسرائیلی‌ها از کشور و تاثیرات ویرانگر جنگ در غزه بر فلسطینی‌ها، نشان‌دهنده عمق بحران و عدم ثبات منطقه است. این وضعیت نه تنها پیامد‌های انسانی و اجتماعی دارد، بلکه بر ساختار‌های سیاسی و امنیتی نیز تاثیرگذار خواهد بود. ادامه این روند ممکن است منجر به تغییرات اساسی در جامعه و سیاست‌های اسرائیل و منطقه شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار