آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۵۷۶۲۸
در پاسخ به دانشجو

وحیدی: گروه‌های معترض به رای دهندگان خارج از کشور موجب سرافکندگی هستند + فیلم

وزیر کشور تاکید کرد : گروه‌های معترض به رای دهندگان خارج از کشور نشان دهنده ماهیت ضد مردمی گروه هایی است که در خارج از کشور به نام ایران و ایرانی عمل می‌کنند اما موجب سرافکندگی هستند.

احمد وحیدی وزیر کشور پس از حضور در انتخابات در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو گفت: تعدادی از گروه‌های ضد مردمی و ضد ایرانی که خودشان را ایرانی می‌دانند علیه مردم عزیزی که پای صندوق‌های رای در خارج از کشور حاضر می‌شدند عمل تخلف آمیزی صورت دادند و آن‌ها را اهانت قرار دادند.

وی افزود: از طریق وزارت خارجه پیگیری شد و در همان صحنه دستگیر شدند و همکاری نسبتا خوبی کشور‌ها داشتند و ما از دولت‌هایی که این همکاری را با وزارت خارجه داشتند و این بستر را فراهم کردند تشکر می‌کنیم.

وزیر کشور تاکید کرد: این نشان دهنده ماهیت ضد مردمی گروه‌هایی است که در خارج از کشور به نام ایران و ایرانی عمل می‌کنند، اما موجب سرافکندگی هستند.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration 0:00
Loaded: 0%
0:00
Progress: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
 
1x
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار