آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۵۸۵۷۵
با انعقاد دو تفاهم‌نامه جداگانه؛

همکاری دانشگاه تهران و دو دانشگاه HSE روسیه و ماهسا مالزی گسترش پیدا می‌کند

همکاری دانشگاه تهران با دانشگاه اچ اس‌ای روسیه و دانشگاه ماهسا مالزی، بر اساس تفاهم‌نامه‌های جداگانه‌ای که بین رئیس دانشگاه تهران و رؤسای این دو دانشگاه منعقد شد، گسترش پیدا می‌کند.
همکاری دانشگاه تهران و دو دانشگاه HSE روسیه و ماهسا مالزی گسترش پیدا می‌کند

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران و دکتر نیکیتا آنیسیموف رئیس دانشگاه اچ اس‌ای روسیه در نشستی در باغ نگارستان تفاهم‌نامه همکاری منعقد کردند.

این تفاهم‌نامه با هدف ایجاد و توسعه روابط دانشگاهی، فرهنگی و مبادلات دانشگاهی از جمله تبادل دانشجو، تبادل تجربه در تدریس و انجام تحقیقات علمی و اجرای برنامه‌های آموزشی و پژوهشی مشترک بین دانشگاه تهران و مدرسه عالی اقتصاد HSE روسیه منعقد شد. توسعه برنامه‌های تبادل تجربه برای کارکنان اداری، انجام تحقیقات و انتشارات مشترک، برنامه‌ریزی و برگزاری رویداد‌های مشترک آموزشی، علمی و فرهنگی از دیگر محور‌های این تفاهم‌نامه است.

همچنین تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه تهران و دانشگاه ماهسا مالزی به امضای دکتر سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران و «خیری بن‌عمر» سفیر مالزی در ایران رسید. بن‌عمر به نمایندگی از رئیس دانشگاه ماهسا مالزی این تفاهم‌نامه را امضا کرد.

تسهیل بازدید‌های آکادمیک اعضای هیأت علمی و محققان برای کنفرانس‌ها و سمینارها، تسهیل مبادلات دانشگاهی، انتشارات دانشگاهی و فعالیت‌های تحقیقاتی مشترک، تسهیل فرصت‌های مطالعاتی برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان جهت شرکت در دوره‌های کارآموزی، اجرای دوره‌های مشترک و تسهیل تبادل اعضای هیأت علمی و دانشجویان از محور‌های این تفاهم‌نامه است.

تفاهم‌نامه‌های همکاری بین دانشگاه تهران و دو دانشگاه HSE روسیه و ماهسا مالزی در حاشیه دیدار سفرا، نمایندگان سفارتخانه‌ها و رؤسای دانشگاه‌ها از ۱۲ کشور با رئیس دانشگاه تهران در محل باغ نگارستان منعقد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار