کد خبر:۱۱۵۸۶۸۷

آغاز ثبت‌نام کادر درمان داوطلب برای مراسم اربعین حسینی

رییس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر گفت: کادر درمان داوطلب و موکب داران درمانی تا پایان تیر ماه فرصت دارند تا در سایت مرکز پزشکی حج و زیارت ثبت نام کنند.
آغاز ثبت‌نام کادر درمان داوطلب برای مراسم اربعین حسینی

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید علی مرعشی، رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر از آغاز ثبت‌نام کادر درمان داوطلب برای مراسم اربعین حسینی خبر داد و گفت: داوطلبان تا پایان تیرماه فرصت دارند تا در سایت مرکز پزشکی حج و زیارت ثبت نام کنند.

وی افزود: همچنین داوطلبانی که موکب درمانی در اربعین دارند با توجه به اینکه لازم است مجوز‌های موکب‌های درمانی را از مرکز پزشکی حج و زیارت دریافت کنند، باید در سایت ثبت نام کنند.

مرعشی همچنین در خصوص تخصص‌های مورد نیاز اظهار داشت: پزشک عمومی و پزشکان متخصص قلب، داخلی، زنان، اطفال، طب اورژانس و روان پزشکی، مغز و اعصاب تخصص‌هایی است که اعزام می‌کنیم و با توجه به این تیم ما در بیمارستان‌های عراق هم مستقر خواهند شد، تیم جراحی و بی هوشی هم به طور کامل در این ایام در خدمت زائرین اباعبدالله خواهند بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار