آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۵۹۳۴۰

کشف ۱۱ کیلو «گل» از مواد فروش غرب تهران

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ از دستگیری متهمی خبر داد که اقدام به فروش مواد روانگردان در غرب تهران می‌کرد.
کشف ۱۱ کیلو «گل» از مواد فروش غرب تهران

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ حسین باباپور رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ در تشریح جزییات خبر کشف ۱۱ کیلوگرم ماده روانگردان، گفت:با انجام رصد‌های شبانه روزی و پیگیری‌های صورت گرفته توسط ماموران پایگاه یازدهم این پلیس مشخص شد یکی از سوداگران مرگ در غرب پایتخت اقدام به توزیع مواد روانگردان می‌نماید.


سرهنگ باباپور ادامه داد: به دنبال این موضوع ماموران با انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی موفق شدند مخفیگاه متهم را در یکی از محلات غرب پایتخت شناسایی کنند.


این مقام انتظامی بیان داشت: پس از شناسایی مخفیگاه متهم موضوع به مقام قضائی منعکس و دستور دستگیری وی صادر شد؛ در ادامه تیم‌های عملیاتی این پلیس ضمن هماهنگی قضائی پس از چندین ساعت تعقیب و مراقبت نامحسوس موفق شدند در اقدامی غافلگیرانه متهم را دستگیر و در بازرسی از خودروی وی ۱۱ کیلو و ۶۰۰ گرم مواد روانگردان گل کشف کنند.


رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فاتب خاطرنشان کرد: متهم به همراه مواد مکشوفه به مقر پلیس منتقل و پس از تکمیل پرونده به مقام قضائی ارجاع شد.


این مقام ارشد انتظامی در پلیس پایتخت تصریح کرد: متأسفانه با توجه به اینکه مصرف گل و ماریجوانا و تبلغ گسترده آن در فضای مجازی به مصرف و اقبال آن به ویژه در بین جوانان دامن زده؛ به شهروندان یادآوری می‌کنیم به دلیل توهم زائی و اعتیادآوری، این نوع مواد روانگردان اثرات جبران ناپذیری را در روح و روان و جسم فرد مصرف کننده می‌گذارد؛ به همین منظور به خانواده‌ها هشدار جدی می‌دهیم و از آن‌ها درخواست می‌کنیم حتما درباره آثار و تبعات مخرب مصرف اینگونه مواد روانگردان با فرزندان خود صحبت کنند.


سرهنگ باباپور در پایان خاطرنشان کرد: شهروندان محترم می‌توانند از طریق تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ تهران بزرگ و یا مرکز دریافت گرارشات مردمی پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ به شماره ۶۳۹۸۴۶۱۸ و ۶۳۹۸۴۶۳۷ گزارشات خود را با کارشناسان ما درمیان بگذارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار