۲۷ نفر در اثر غرق شدگی کشته شدند/ لزوم آموزش همگانی برای کاهش آمار مرگ
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۶۰۴۴۳
رئیس اورژانس آذربایجان غربی:

۲۷ نفر در اثر غرق شدگی کشته شدند/ لزوم آموزش همگانی برای کاهش آمار مرگ

رئیس اورژانس آذربایجان غربی گفت: از ابتدای سال جاری تا ۳۰ تیرماه در استان ۲۷ نفر در اثر غرق شدگی جان خود را از دست داده اند.

۲۷ نفر در اثر غرق شدگی کشته شدند/ لزوم آموزش همگانی برای کاهش آمار مرگ

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، فرزین رضازاده رئیس اورژانس آذربایجان غربی از افزایش ۵۰ درصدی غرق‌شدگی در این استان خبر داد و گفت: از ابتدای امسال تا ۳۰ تیرماه ۲۷ نفر در استان در اثر غرق‌شدگی جان خود را از دست داده و ۱۰ نفر مصدوم و بستری شدند.

وی ادامه داد: این آمار در مدت مشابه سال گذشته شامل ۱۴ نفر فوتی و ۲ مصدوم بود.

رضازاده اظهار کرد: بیشتر غرق‌شدگی‌ها در آب‌های طبیعی شامل رودخانه‌ها و آب‌های پشت سد و استخر باغ‌ها اتفاق افتاده است.

رئیس اورژانس آذربایجان‌غربی با بیان اینکه باید دنبال آموزش همگانی برای کاهش آمار غرق شدگی باشیم، تاکید کرد: یکی از کار‌ها در آموزش همگانی، حساس کردن جامعه نسبت به این موضوع است، زیرا بیشتر کسانی که غرق می‌شوند تصور می‌کنند که شنا بلد هستند.

پربازدیدترین آخرین اخبار