آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۶۰۴۴۴
در صحن مجلس؛

کوچگ زاده: نمی‌توان با افرادی مانند ظریف مملکت را به وحدت رساند + فیلم

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی خطاب به رئیس جمهور منتخب گفت: نمی‌توان با سمبل اختلاف و نفاق در کشور یعنی محمدجواد ظریف این مملکت را به وحدت رساند.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مهدی کوچک زاده در جلسه علنی امروز (یکشنبه ۳۱ تیر ماه) مجلس شورای اسلامی طی تذکر شفاهی با اشاره به حضور رئیس جمهور منتخب در صحن مجلس گفت: در یکی از خاطرات امام خمینی (ره) نقل شده وقتی نامه‌ها را خدمت ایشان بردند امام (ره) دیدند همه نامه‌ها موافق نوشته شده است و گفتند سایر نامه‌ها را نیز بیاورید. در حالی که افراد تاکید داشتند همه نامه‌ها همین است، اما امام (ره) فرمودند قطعاً نامه‌های دیگری وجود دارد چرا که در میان جمعیت چند میلیونی ایران مگر می‌شود مخالف نداشته باشم؟

وی بیان کرد: امروز جمع زیادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به رئیس جمهور منتخب تبریک گفتند و برای آنکه از میان ۲۹۰ نماینده مشخص باشد نظرات دیگری هم وجود دارد، بنده لازم می‌دانم نکاتی را مطرح کنم.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی خطاب به پزشکیان گفت: آقای پزشکیان! شما دعوت به وحدت می‌کنید و وحدت را لازمه تحقق همه پیشرفت‌های کشور و ملت ایران می‌دانید، اما نمی‌شود با سمبل اختلاف و نفاق در کشور یعنی محمدجواد ظریف این مملکت را به وحدت رساند.

کوچک زاده توضیح داد: ظریف در کارگروه‌های انتخاب وزرا از افرادی استفاده می‌کند که اصل روحانیت و جمهوری اسلامی را نفی می‌کنند و می‌خواهد برای شما که خواهان برقراری وحدت در کشور هستید، وزیر برای معرفی به مجلس تعیین کند. امیدوارم این اتفاق نیفتد، اما اگر این اتفاق رخ دهد شما به آن هدفی که ترسیم می‌کنید نمی‌رسید.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار