کد خبر:۱۱۶۱۸۰۱
در مراسم تنفیذ

پزشکیان: خاک پای ملت ایران هستم / به رهبر انقلاب قول می‌دهیم که جز انصاف راهی را طی نکنیم + فیلم

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور منتخب، در مراسم تنفیذ با گرامیداشت یاد امام خمینی (ره)، شهید سپهبد قاسم سلیمانی و دیگر شهیدان، بر ضرورت همگرایی و قانون‌گرایی برای پیشرفت کشور تأکید کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو ؛ مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور منتخب، در مراسم تنفیذ با گرامیداشت یاد معمار فقید انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (ره)، و شهیدان سرافراز ایران به ویژه سپهبد قاسم سلیمانی، اظهار داشت: «به روان پاک روسای دولت شهیدان رجایی، باهنر و شهید خدمت آیت‌الله رئیسی و همه خدمتگزاران شهید نظام درود می‌فرستم و سپاسگزار لطف و تدبیر رهبر معظم انقلاب هستم.»

وی افزود: «منتخب ملت به موجب اصل ۱۱۳ قانون اساسی، از امروز رئیس‌جمهور می‌شود و مسئولیت اجرای قانون اساسی و ریاست قوه مجریه را جز اموری که مستقیماً به رهبری مربوط می‌شود بر عهده دارد. آنچه که مسئولیت قانون اساسی بر عهده ما گذاشته، در حقیقت بر اساس مسیر روشنی که مقام معظم رهبری توصیف فرمودند، چشم‌انداز نظام جمهوری اسلامی و سیاست‌های کلی ابلاغی و قانون برنامه است که باید ما به طرف آن حرکت کنیم.»

کد ویدیو



پزشکیان ادامه داد: «چشم‌انداز نظام جمهوری اسلامی، ایران را به عنوان کشوری توسعه‌یافته با جایگاه اول اقتصادی، علمی و فناوری در سطح منطقه و با هویت اسلامی و انقلابی الهام‌بخش در جهان اسلام و با تعامل سازنده و مؤثر در روابط بین‌الملل تصویر می‌کند. ما چشم‌اندازمان کشوری است توسعه‌یافته، متناسب با مقتضیات فرهنگی، متکی بر اصول اخلاقی و ارزش‌های اسلامی، آزادی‌های مشروع، عدالت اجتماعی، حفظ کرامت و حقوق انسان‌ها و بهره‌مند از امنیت اجتماعی و قضایی.»

وی تاکید کرد: «ایران باید برخوردار از دانش پیشرفته، توانا در تولید علم و فناوری، متکی بر سرمایه‌های انسانی و اجتماعی در تولید ملی، امن، مستقل و مقتدر با سامانه دفاعی مبتنی بر بازدارندگی همه‌جانبه و پیوستگی مردم و حکومت باشد. اصول اول، دوم و سوم قانون اساسی بر اساس همین چهارچوب‌هایی است که مقام معظم رهبری اعلام فرمودند.»

رئیس‌جمهور منتخب با اشاره به اهمیت همگرایی و قانون‌گرایی گفت: «ما تنها با همگرایی و قانون‌گرایی در منظومه حکومت می‌توانیم از بحران‌ها و تنگنا‌های پیش روی کشور عبور کنیم و به امید‌ها و انتظارات به حق مردم پاسخ دهیم. جامعه‌ای که همگرا و قانون‌مدار است، می‌تواند شاهد قدرتمند شدن حاکمیت و قدرت‌یابی بیشتر جامعه باشد و نقش مشترک و تعاملی این دو را برای پیشرفت و توسعه کشور رقم بزند.»

کد ویدیو



وی تاکید کرد: «من و دولت آینده، رسالت و مسئولیت‌مان برای رسیدن به این چشم‌انداز تعهدی است که مقام معظم رهبری تعریف فرمودند و سیاست‌های کلی ابلاغی و قانون برنامه است. اگر ما این چشم‌انداز را بپذیریم و هم‌قسم شویم، چهارچوب‌های سیاست‌های کلی رهبری را در اجرا عملیاتی کنیم، کشور ما بدان جایی خواهد رسید که برترین و بهترین باشد. این امر جز با همگرایی، وحدت و انسجام ملی امکان‌پذیر نیست. وحدت و انسجام و چنگ زدن به ریسمان خداست که ما را به آن جایگاه شایسته و لیاقت‌دار می‌رساند.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار