آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۶۱۷۶۳

ظریف: برای هیچ مسئولیتی کمتر از ۸پیشنهاد برای رئیس‌جمهور ارسال نشده است

رئیس شورای راهبری انتخاب وزرای دولت چهاردهم با بیان این که «برای هیچ مسئولیتی کمتر از ۸ پیشنهاد برای رئیس‌جمهور ارسال نشده است»، از مردم خواست تا به خبرسازی‌ها در این زمینه توجه نکنند.
ظریف: برای هیچ مسئولیتی کمتر از ۸پیشنهاد برای رئیس‌جمهور ارسال نشده است

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدجواد ظریف رئیس شورای راهبری انتخاب وزرای دولت چهاردهم در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «سلام. جلسات شورای راهبری بعد از ظهر روز جمعه و صبح و بعدازظهر شنبه ادامه یافت و پیشنهاد‌های اکثر کمیته‌ها و پیشنهاد‌هایی که مستقیماً به جناب دکتر پزشکیان ارائه شده بود، بررسی و نتیجه سحرگاه امروز برای رئیس‌جمهور منتخب محترم ارسال شد.

وی در ادامه نوشت: «هنوز تعدادی وزارت خانه و سازمان باقی مانده است. بررسی نامزد‌های معاونین موضوعی رئیس‌جمهور آغاز نشده است. برای هیچ مسئولیتی کمتر از ۸ پیشنهاد برای رئیس‌جمهور ارسال نشده است. به خبرسازی‌ها توجه نکنید.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار