به گزارش خبرنگار استانهای دانشجو؛ سفر مقام معظم رهبری به خراسان شمالی در سال ۱۳۹۱ برکات متعددی برای جای جای استان داشت به نحوی که پروژههای متعدد زیرساختی برای خراسان شمالی فعال شد و استان تا حد زیادی جهش پیدا کرد.
حوزه بهداشت و درمان و دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی نیز از این قضیه مستثنی نبود و توانست از این سفر استفاده بالایی برده و روند خدمت رسانی به مردم استان را سرعت بخشد.
در این بین با نگاه دقیق و دوراندیشانه مقام معظم رهبری، یکی از مصوبات حوزه علوم پزشکی به ایجاد دانشکده داروسازی اختصاص پیدا کرد؛ اما این موضوع چالشهای متعددی را رو به روی خود میدید. با این حال از همان زمان اقدامات لازم برای اخذ مجوزهای رسمی ایجاد دانشکده داروسازی از وزارت بهداشت و تامین اعتبار اجرای این پروژه در دستور کار مسئولان قرار گرفت.
با این حال روند پیچیده اخذ مجوزهای این دانشکده باعث شده بود کار با تاخیر مواجه شود؛ از سوی دیگر کاهش اعتبارات نیز سبب شده بود پروژه ساخت دانشکده متوقف شود. اما با شروع به کار تیم مدیریتی جدید، این موضوع در هر دو بخش تامین اعتبارات و اخذ مجوزها با جدیت بیشتری پیگیری شد.
این پیگیریها سبب شد از محل سفر رئیس جمهور شهید به خراسان شمالی، ۱۸۰ میلیارد ریال بودجه برای ادامه این پروژه مصوب شود تا به این ترتیب عملا مشکل ساخت دانشکده رفع شود و هم اکنون ساخت پروژه با سرعت بالا در مراحل پایانی خود قرار دارد.
اما همچنان اخذ مجوز ایجاد دانشکده داروسازی از وزارت بهداشت باقی مانده بود؛ به این خاطر نیز مسئولان دانشگاه پیگیریهای متعددی را برای این امر انجام دادند و در نهایت خبر خوش اخذ مجوز دانشکده داروسازی به مردم استان داده شد.
تاسیس دانشکده گام بلندی برای پیشرفت است
جواد شاهینفر، رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در این خصوص در گفتگو با دانشجو اظهار کرد: تأسیس دانشکده داروسازی گامی بلند در راستای توسعه زیرساختهای علمی و پژوهشی استان محسوب میشود که زمینه تأسیس شرکتهای داروسازی و اشتغالزایی در آینده را نیز فراهم خواهد کرد.
وی تصریح کرد: برای کسب مجوز دانشکده داروسازی پیگیریهای زیادی انجام شد و اکنون با تحقق این مهم، دستیابی به اهداف متعالی حوزه سلامت و مسیر پیشرفت برای دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی و همچنین پیوستن به جمع دانشگاههای تیپ ۲ کشور، هموارتر شده است.
وی با اشاره به اینکه بعد از اخذ مجوز دانشکده پیراپزشکی، دانشکده داروسازی دومین دانشکده است که در سال جاری مجوز آن اخذ شد، افزود: این دانشگاه اکنون دارای ۶ دانشکده شامل پزشکی، پیراپزشکی، دندانپزشکی، بهداشت، پرستاری، دانشکده شیروان و یک مرکز فوریتهای پزشکی مانه و سملقان بوده که بیش از ۲ هزار دانشجو را در خود جای داده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی اظهار کرد: فعالیت ۱۰۲ عضو هیئت علمی در گروههای علوم پایه و ۱۱۱ عضو هیات علمی در بخش بالینی که ۲ نفر از ایشان جزو ۲ درصد دانشمند برتر جهان نیز قرار گرفته اند، بار علمی دانشگاه را ارتقا داده و در راستای افزایش کارایی دانشگاه قدم برمیدارند.
اینک دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گام به گام به سمت جهش در حال حرکت است؛ جهشی که مردم استان بخشی از آن را لمس کرده و بخشی را نیز در آیندهای نه چندان دور حس خواهند کرد.