
جلسه فوقالعاده کمیسیون امنیت ملی مجلس درباره ترور هنیه
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی از برگزاری جلسه این کمیسیون درباره حادثه ترور اسماعیل هنیه در تهران خبر داد.

ابراهیم رضایی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، ضمن تسلیت شهادت اسماعیل هنیه رهبر مقاومت حماس، اظهار داشت: رژیم صهیونیستی با یک اقدام کور و بزدلانه دست به شهادت اسماعیل هنیه رهبر بلندآوازه مقاومت فلسطین زد که نشانه استیصال و ناتوانی این رژیم است.
وی افزود: کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی جلسهای درباره این حادثه و بررسی آن با حضور تمام دستگاههای مرتبط برگزار خواهد کرد و نتیجه آن به اطلاع عموم رسانده خواهد شد.
به گزارش تسنیم، بامداد صبح امروز اسماعیل حنیه رهبر مقاومت فلسطین در محل اقامت خود در تهران توسط رژیم صهیونیستی ترور شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.