به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، ۲ میلیون و ۷۵۰ هزار مشترک در وسعتی حدود ۱۳ هزار کیلومتر تحت پوشش شرکت توزیع نیروی برق استان تهران هستند و امروز در حال گذراندن یکی از گرمترین روزهای استان تهران هستیم.
گرمای هوا در استان تهران بهحد هشدار گرمازدگی رسیده و مصرف برق وسایل سرمایشی در این ساعات بعدازظهر در سراسر شهرهای استان به بالاترین حد خود رسیده است.
همانطور که در نقشه دمایی بالا مشخص است، بیشتر شهرهای استان تهران با درجه دمایی بیش از ۴۰ درجه در روز جاری مواجهاند.
در موج جدید افزایش دما در کشور برق ۷۵ شعبه بانک، اداره دولتی و دستگاه اجرایی پر مصرف پس از هشدار و اخطار قبلی به عالیترین مقام آن دستگاه، قطع شده است.
قاسم شهابی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران با اعلام این خبر، گفت: متأسفانه در بخش مشترکان اداری شاهد عدم همکاری مناسب در مدیریت مصرف برق هستیم؛ بنابر این شایسته است که مدیران دستگاههای اجرایی استان در این زمینه حساسیت بیشتری داشته باشند و با بکارگیری راهکارهای ساده مدیریت مصرف برق و همچنین استفاده از مولدهای اضطراری، مصرف برق خود را کاهش دهند.
شهابی افزود: بر اساس مصوبه هیئت وزیران در روزهای اوج مصرف برق در ماههای گرم سال، دستگاههای اجرایی، بانک ها، نیروهای مسلح و نهادهای عمومی غیردولتی موظفند نسبت به کاهش مصرف برق در ساعات اداری به میزان حداقل ۳۰ درصد نسبت به مصرف دوره مشابه سال پایه ۱۴۰۰ و در ساعات غیراداری به میزان ۶۰ درصد مصرف جاری با اولویت خاموش کردن روشنایی غیرضروری و سامانههای سرمایشی اقدام کنند.
وی تصریح کرد: بخش اعظمی از مشترکان اداری تحت پوشش به صورت هوشمند و از طریق مرکز پایش این شرکت رصد میشوند؛ همچنین کارشناسان شرکت توزیع نیروی برق استان تهران انجام بازدیدهای میدانی و سرزده از سایر مؤسسات و ادارات را در دستور کار دارند و در صورت عدم رعایت مدیریت مصرف از سوی برخی از ادارات بی توجه، پس از هشدار و اخطار قبلی به عالیترین مقام آن دستگاه، جریان برق آنها را قطع میکنند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران از همکاری همه مشترکان فهیم تحت پوشش این شرکت که با رعایت راهکارهای ساده این شرکت را در تامین برق مستمر و پایدار در ساعات اوج بار یاری میکنند، قدردانی و اظهار امیدواری کرد که این همکاریها تا پایان تابستان گرم امسال ادامه یابد.
شهابی بر لزوم مدیریت مصرف توسط همه مشترکان بهخصوص مشترکان اداری تأکید کرد و گفت: در بخش خانگی مدیریت مصرف به نفع اقتصاد خود مشترکان در درجه نخست و اقتصاد کشور در درجه بعدی است و با توجه محدودیتهای موجود نباید مصرف بیرویه داشت.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران مدیریت مصرف را مصرفنکردن ندانست و خاطرنشان کرد: مدیریت مصرف به معنای درست و بهینه مصرفکردن است.
شهابی گفت: از ساعت ۹ صبح الی ۱۱ شب میزان مصرف دائم در حال افزایش است؛ بنابراین باید مصارف را در این بازه زمانی مدیریت کرد و از وسایل پر مصرف استفاده نکرد.
وی توصیه کرد: هنگام استفاده از سیستمهای سرمایشی در تابستان تلاش شود از سایر وسایل پرمصرف مانند اتو، لباسشویی و نظایر آن در ساعتهای دیگر مثل اول صبح یا آخر شب استفاده کرد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران ادامه داد: مدیریت مصرف در این ساعتها هم عمر وسایل برقی را افزایش خواهد داد و هم موجب افزایش هزینه برق مشترک نخواهد شد.
شهابی گفت: انتقال مصارف به ساعتهای کم باری، استفاده از دور کند کولرهای آبی و خاموشکردن روشناییهای غیر ضروری و تنظیم دمای کولرگازی بر روی ۲۴ تا ۲۶ درجه در کاهش مصرف مؤثر است.