کد خبر:۱۱۶۴۵۹۴

تأکید رئیس دانشگاه کردستان بر همکاری دانشگاه‌ها با محیط‌زیست

رئیس دانشگاه کردستان همکاری با محیط‌زیست را از وظایف بی‌بدیل دانشگاه دانست و گفت: تلاش می‌کنیم از طریق ارتباطی موثر و با نگاهی بیطرفانه در این راستا گام برداریم.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، حامد قادرزاده رئیس دانشگاه کردستان در جلسه‌ای که با حضور نورالله مرادی، معاون آموزش سازمان حفاظت محیط‌زیست در دانشگاه کردستان برگزار شد، اظهار کرد: پیشرفت و موفقیت و تحقق اهداف محیط‌زیست جزو افتخارات ماست و پیشرفت در این حوزه را موفقیت خود می‌دانیم.

رئیس دانشگاه کردستان با اشاره به اینکه دانشگاه در مسیر پیشرفت خود اهداف عالی نظام را دنبال می‌کند، افزود: بدون تعامل دانشگاه با سایر دستگاه‌های اجرایی پیشبرد این اهداف ممکن نیست.

قادرزاده عنوان کرد: همه تلاش ما این است که در مجموعه دانشگاه بتوانیم در خدمت جامعه باشیم و نیاز‌های آن را شناسایی کنیم تا رشته‌های دانشگاهی را بر این اساس توزیع کنیم.

وی تاکید کرد: در تفاهم‌نامه‌هایی که با محیط‌زیست داریم، تلاش کرده‌ایم تفاهم را به تعامل تبدیل کرده و تنها به امضای آن بسنده نکنیم و همکاری‌های عملی تداوم داشته باشد.

قادرزاده ضمن اشاره به افتتاح خانه فناور محیط‌زیست در دانشگاه کردستان، تاکید کرد: امیدواریم این مرکز موجبات همکاری دانشجویان و تعاملات آن‌ها را نیز در امور محیط‌زیست فراهم کند.

وی خاطرنشان کرد: همکاری با محیط زیست، احصای مشکلات و ارائه راهکاری جزو وظایف بی‌بدیل ماست و تلاش می‌کنیم از طریق ارتباطی موثر و با نگاهی بیطرفانه در این راستا گام برداریم.

در ادامه علی‌اکبر مظفری، معاون پژوهشی دانشگاه نیز اظهار کرد: دانشگاه کردستان به عنوان نهادی علمی وظیفه آموزش و پژوهش را بر عهده دارد، اما امروزه دریچه جدیدی به روی دانشگاه‌ها گشوده شده و آن هم ارتباط با جامعه و صنعت است که دانشگاه کردستان در این راستا ارتباطات موثری را با دستگاه‌های اجرایی برقرار کرده است.

وی به رتبه‌های دانشگاه کردستان در زمینه‌های مختلف اشاره کرد و افزود: دانشگاه کردستان گرچه دانشگاه جوانی است، اما با روند صعودی در حال پیشرفت است.

سازمان محیط زیست از همه پایان نامه‌ها و طرح‌های پژوهشی که به حل مشکلات زیست محیطی کمک کند، حمایت خواهد کرد
نورالله مرادی، معاون آموزش سازمان حفاظت محیط‌زیست نیز در این نشست ضمن تاکید بر ضرورت ارتباط دانشگاه و سازمان محیط‌زیست، اظهار کرد: با تکیه بر همین اصل، خانه فناور را طراحی کردیم که در استان‌های مختلف افتتاح شده و خروجی‌های مثبتی داشته است.

وی خانه فناور محیط‌زیست را فرصتی برای توسعه همکاری دانشگاه و محیط‌زیست دانست و افزود: دانشگاه باید مشکلات محیط‌زیستی استان را احصا و برای رفع آن‌ها طرح و راهکار ارائه دهد و وجود خانه فناور فرصتی برای استفاده از ظرفیت‌های علمی و اداری دو طرف است.

معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان محیط‌زیست عنوان کرد: با توجه به ویژگی‌های خاص محیط‌زیستی استان و ظرفیت دانشگاه کردستان در این زمینه، افق خوبی را پیش‌رو داریم.

وی با اشاره به اینکه امسال دو موضوع تغییر اقلیم و طبیعت گردی مدنظر سازمان محیط‌زیست است، تاکید کرد: رساله‌های دکترا و پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد که در این زمینه‌ها باشد، از سوی سازمان محیط‌زیست به ترتیب ۶۰ و ۲۵ میلیون تومان حمایت می‌شوند.

مرادی در ادامه خاطرنشان کرد: سازمان محیط‌زیست از همه پایان‌نامه‌ها و طرح‌های پژوهشی که به حل مشکلات زیست‌محیطی کمک کند، حمایت خواهد کرد، اما اولویت با موضوعات ذکر شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار