به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمد سبزی در نشست علنی نوبت صبح امروز (دوشنبه، ۲۹ مرداد ماه) مجلس شورای اسلامی در موافقت با کلیات برنامه وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی، گفت: همه در قبال حرفی که میزنیم مسئولیم و باید به دور از حب و بغض شخصی عمل کرده و احساسی اقدام نکنیم و مبتنی بر عقلانیت به وزرا رأی دهیم.
وی ادامه داد: وزارت جهاد کشاورزی از جمله وزارتخانههای کلیدی محسوب میشود که امنیت غذایی کشور را عهده دار است.
سبزی با بیان اینکه عرصه کشاورزی ۳۰ درصد از اشتغال کشور و ۴.۵ میلیون بهره بردار دارد، ادامه داد: با این حال بخش کشاورزی با چالشهای فراوانی مواجه است. امروز کشاورزان مشکلات زیادی اعم از قطعی آب، برق، کمبود نهادههای دامی، سوخت، ادوات کشاورزی، پول گندم و برنج، تسهیلات بانکی، بیمه محصولات کشاورزی دارند از این رو باید فردی در مسند این وزارتخانه قرار گیرد که کارکشته بود و اینگونه مشکلات را برطرف کند.
این نماینده مجلس در دوره دوازدهم با طرح این پرسش که آیا گزینه پیشنهادی وزارت کشاورزی صلاحیت لازم را دارد یا خیر، گفت: به واقع ما باید بر اساس شاخصهای تعیین شده به این مهم دست پیدا کنیم، شاخصهایی که رهبری در ۳۱ تیرماه ۱۴۰۳ عناوین آن را مطرح کردند و فرمودند که هم رئیس جمهور و هم مجلس باید آنها را رعایت کند.
سبزی با بیان اینکه یکی از این شاخصهها امانت داری و صداقت در کار است، بیان کرد: به واقع این وزارتخانه امانتی است بر گردن وزیر. الحمدالله با شناختی که از همکار عزیزمان در کمیسیون کشاورزی پیدا کرده ایم میدانیم وی انسانی امین است.
وی با اشاره به شاخصه کارآمدی در تعیین وزرا، ادامه داد: همچنین وقتی به سابقه آقای نوری نگاه میکنیم متوجه میشویم که وی سه دوره در مجلس حضور موثری داشته است. همچنین وی در مقاطعی در سمت قائم مقام وزیر بوده که نشان میدهد ایشان بر این مسند تسلط لازم را دارد.
سبزی با بیان اینکه نوری کشاورز و کشاورز زاده است، بیان کرد: گزینه پیشنهادی وزارت جهاد درد کشاورزان را به خوبی متوجه میشود.
وی با بیان اینکه گزینه پیشنهادی جهاد کشاورزی در تدوین قوانین مربوط به کشاورزی در برنامه هفتم نقش داشته است، ادامه داد: همچنین باید تاکید کنم نوری معتقد به نظام اسلامی است و این مسئله بسیار مهم است لذا اگر رویکرد این باشد میتوان مشکلات را حل کرد.
سبزی با اشاره به برنامههای نوری برای مدیریت وزارت جهاد، گفت: گزینه پیشنهادی وزارت جهاد هم قوانین برنامه هفتم و هم سند ملی امنیت غذایی را نقشه راه خود قرار داده است، لذا تکالیف راهگشایی در برنامه هفتم برعهده وزارت جهاد گذاشته شده که اگر این تکالیف به درستی انجام شود مشکلات این بخش برطرف خواهد شد.