کد خبر:۱۱۶۸۴۳۰

کشف مواد مخدر از نوع شیشه در زاپاس تریلر

جانشین فرماندهی یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا از کشف مواد مخدر از نوع شیشه در گمرگ مرز بازرگان آذربایجان غربی خبر داد.
کشف مواد مخدر از نوع شیشه در زاپاس تریلر

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار عباس مسعودی جانشین فرماندهی یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا گفت: برابر بررسی‌های اطلاعاتی و فنی به عمل آمده از سوی مأموران یگان حفاظت گمرک، افرادی اقدام به جاسازی مواد مخدر در بیرون از محوطه گمرکی در یک دستگاه خودروی کانتینری تریلر متعلق به کشور همسایه غربی کرده‌اند.

وی ادامه داد: این تریلر پس از ورود به محوطه گمرکی شناسایی و متوقف شد.

این مقام ارشد انتظامی اظهار داشت: پس از بازرسی دقیق از خودروی مذکور، در ناحیه زاپاس خودرو که بدون رینگ بود، ۱۳ بسته زرد رنگ همانند آجر که حاوی ۱۴ کیلو و ۲۰۰ گرم مواد مخدر از نوع شیشه بود کشف و ضبط شد.

سردار مسعودی در پایان تصریح کرد: در این خصوص پرونده قضائی تشکیل و به همراه مواد مخدر مکشوفه و متهم تحویل مرجع قضائی شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار