کد خبر:۱۱۶۹۰۸۶
در مجمع عمومی فرهنگستان علوم پزشکی مطرح شد؛

درخواست ظفرقندی از فرهنگستان علوم پزشکی

وزیر بهداشت، از فرهنگستان علوم پزشکی خواست در احصا مشکلات حوزه سلامت به وزارت بهداشت کمک کند.
درخواست ظفرقندی از فرهنگستان علوم پزشکی

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا ظفرقندی، در یکصد و نهمین نشست مجمع عمومی فرهنگستان علوم پزشکی که با حضور رئیس جمهوری در محل کتابخانه فرهنگستان علوم پزشکی برگزار شد، نکاتی را در باب وضعیت حوزه سلامت کشور مطرح کرد.

وزیر بهداشت، فضای انسجام و همدلی ایجاد شده در کشور و حضور یک پزشک متخصص در رأس قدرت اجرایی کشور را فرصت مغتنمی دانست تا بتوان مشکلات بخش سلامت و درمان را که حدود ۷۰ درصد آن خارج از حوزه اختیارات وزارت بهداشت است، با هم‌افزایی ظرفیت‌ها رفع کرد.

وی گفت: از فرهنگستان علوم پزشکی انتظار داریم بر اساس تجارب علمی و عملی، ایرادات و مشکلات را احصا و راهکار‌های رفع آنها را ارائه کنند تا بتوانیم با همکاری یکدیگر شاخص‌های سلامت و درمان کشور را ارتقا بخشیم و مشکلاتی را که سال‌ها حل نشده باقی مانده‌اند، حل کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار