کد خبر:۱۱۶۹۳۸۶
نماینده مردم زرند و کوهبنان اعلام کرد:

خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی قطعی برق به بخش کشاورزی استان کرمان

نماینده مردم زرند و کوهبنان در مجلس گفت: قطعی برق خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی به بخش کشاورزی استان کرمان خسارت وارد کرده است.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، عبدالحسین همتی نماینده مردم شهرستان‌های زرند و کوهبنان در مجلس شورای اسلامی در نشست با  مسئولان بخش یزدان آباد به بحث قطعی برق اشاره کرد و افزود: کشور با موج عجیب گرمای طولانی مواجه شد که این موج گرما در تمام کشور بیش از یک ماه بود و ۲۹ بار رکورد مصرف برق کشور را شکست.

دبیر کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: اوایل با قطع برق کشاورزی و صنایع کار کردند؛ ولی گرما که طولانی مدت شد، مجبور شدند سراغ خانه‌ها بروند.

او اظهار کرد: به طور معمول حدود ۱۱ هزار مگاوات ساعت برق از سوی نیروگاه‌های برق آبی کشور تولید می‌شود که با مصرف زیاد آب در این مدت به ۲۷۰۰ مگاوات رسید.

همتی گفت: قطعی برق ۱۰ هزار میلیارد تومانی به بخش کشاورزی استان کرمان خسارت وارد کرده است.

وی افزود: طبق هماهنگی با مدیرکل برق شمال استان، مقرر شد، هر روز ۲ ساعت و با اعلام قبلی برق قطع شود.

همتی بیان داشت: با حل مشکل برق بسیاری از مشکلات رفع می‌شوند و با تکمیل نیروگاه مهتاب و تولید نیروگاه‌های خورشیدی، امیدواریم شاهد این وضع قطعی برق نباشیم.

نماینده مردم شهرستان‌های زرند و کوهبنان در مجلس شورای اسلامی گفت: قطع برق و خاموشی موتور پمپ‌ها، باعث پوکی محصول پسته می‌شود و به کشاورزان ضرر رسانده است.

همتی اعلام کرد: هر سال مصرف برق زیاد می‌شود و تولید هم زیاد می‌شود، ولی مصرف بیش از تولید رشد دارد.

او گفت: درحال حاضر دنبال سرمایه گذار برای سرمایه گذاری در پنل‌های خورشیدی هستیم.

وی در بحث قیمت پسته نیز اظهار کرد: تولید پسته در آمریکا زیاد شده و بدین ترتیب قیمت جهانی پسته پایین آمده است؛ همچنین رفع تعهدات ارزی کشاورزی نیز باعث کاهش قیمت پسته شده است.

برچسب ها:
برق
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار