کد خبر:۱۱۷۰۹۱۰
از سوی دیوان محاسبات کشور؛

گزارش منابع و مصارف دولت از ابتدای فروردین تا پایان مردادمنتشر شد

دیوان محاسبات کشور جدیدترین گزارش در خصوص منابع و مصارف دولت از ابتدای فروردین ماه تا پایان مرداد ماه سال ۱۴۰۳ را منتشر کرد.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل دیوان محاسبات کشور، بررسی‌های فنی و تخصصی این نهاد نظارتی در خصوص پایش برخط عملکرد بودجه نشان می‌دهد، منابع در اختیار دولت از ابتدای فروردین ماه تا پایان مردادماه سال ۱۴۰۳ بالغ بر ۹۷۱/۵ همت و کل مصارف عمومی نیز بالغ بر ۱۰۴۷ همت و کسری آن به میزان ۷۵/۵ همت بوده است که این کسری با استفاده از ظرفیت‌های مدیریت منابع خزانه داری تأمین شده است.

این در حالی است که در برخی از ردیف‌های درآمدی از جمله فروش و واگذاری اموال منقول و غیرمنقول تنها ۲ همت معادل ۸ درصد مصوب ۵ ماهه عملکرد داشته است.

 
 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار