آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۷۰۹۶۰

۳۰ اتوبوس برقی در مرحله حمل و بارگیری است

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری با بیان اینکه ۳۰ اتوبوس برقی در مرحله حمل و بارگیری است، گفت: عمده گزارشات حسابرسی شرکت مترو مربوط به این دوره مدیریت شهری نیست.
۳۰ اتوبوس برقی در مرحله حمل و بارگیری است

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محسن هرمزی، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری در دویست و شصتمین جلسه شورا در جریان بررسی گزارش حسابرسی شرکت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو) برای سال ۱۴۰۲ با بیان اینکه ما اینکه باید برای شرکت مترو فاتحه بخوانیم را قبول نداریم و حرفی که از شورا به مردم می‌رساند، مورد قضاوت قرار می‌گیرد، گفت: شرکت مترو عقبه‌ای دارد و عمده گزارشات حسابرسی آن هم به دوره ما برنمی‌گردد.

وی اضافه کرد: ما به کرج اعلام کردیم که تجهیزات خریداری شده از شرکت نورینکو را تحویل بگیرند که نگرفتند و این فاتحه خواندن ندارد. ما در همین صحن در خصوص سیستم فاینانس توضیح دادیم. ما در این دوره بدهی مالیاتی نداریم و بدهی به گذشته برمی گردد.

هرمزی همچنین خاطرنشان کرد: در مورد ۱۱۶ پرونده صاحب زمین دنبال تعیین تکلیف زمین خود نمی‌آید و ما چه کاری می‌توانیم انجام دهیم؟ ما در مورد سیگنالینگ هم با جدیت اقدام کردیم. هیچیک از این بند‌ها به سه ساله دوره ششم بازنمی گردد و ما تعداد بند‌های گزارشات را کاهش دادیم.

وی با بیان اینکه ۳۹ کیلومتر مترو و ۱۸ ایستگاه در دوره ششم راه اندازی شده است، یادآور شد: ما وضعیت بغرنجی در مترو نداریم و از ۳۰ بند مربوط به سال‌های ۹۶ تا ۹۹ به هشت بند رسیده ایم.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با تأکید بر اینکه بخشی از مشکلات از توان مترو خارج است و همه باید کمک کنند تا بتوانیم مشکلات سنواتی را حل کنیم، اظهار کرد: اعضای مجمع مترو دو هفته پیش انتخاب شدند و صورت جلسه مجمع هم امسال آماده می‌شود.

هرمزی همچنین در حاشیه جلسه شورا به خبرنگار شهر درباره ورود اتوبوس‌های چینی به کشور گفت: ۱۱۰ اتوبوس برقی در راه گمرک کشور است که ۳۰ دستگاه آن بارگیری و حمل شده و مابقی آن هم طی هفته جاری بارگیری خواهد شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: بعید است که ورود این اتوبوس‌ها به اول مهر برسد و حدود ۲۵ روز رسیدن آن به تهران طول می‌کشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار