کد خبر:۱۱۷۲۵۷۶
رییس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی:

جلال اسدی الگویی ماندگار/ ناجی بجنوردی نشان داد یاران امام حسین از بذل جان دریغ نمی‌کنند

رییس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مرحوم جلال اسدی با این فداکاری نشان داد شور و شعور در یاران کربلایی امام حسین (ع) جاریست و در مسیر خدمت به مردم از بذل جان نیز دریغ نمی‌کنند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در پی اقدام همکار معاونت فرهنگی دانشجویی که جانش را فدای ۱۵۰ زائر کرد، پیامی منتشر کرد.

متن کامل پیام تسلیت دکتر جواد شاهین‌فر به شرح ذیل است.

انالله وانا الیه راجعون

فداکاری همکار عزیزمان مرحوم جلال اسدی که در جریان آتش‌سوزی هتلی در کربلا، آگاهانه جان خویش را فدای ۱۵۰ زائر اربعین نمود مایه افتخار و مباهات است و فقدان آن مرحوم موجب تاثر همگان گردید.

این همکار عزیز با این از خود گذشتگی، جلوه‌ای والا از روحیه فداکاری، عشق و علاقه خادمان امام حسین (ع) در این مرزوبوم به همنوع خویش را به نمایش گذاشت و نشان داد که شور و شعور در یاران کربلایی امام حسین (ع) جاریست و در مسیر خدمت به مردم از بذل جان نیز دریغ نمی‌کنند.

دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به وجود چنین همکاران فداکار و ایثارگری که نام و یادشان جاودان و نقش الگویی‌شان ماندگارخواهد بود به خود می‌بالد.

بدین وسیله درگذشت این همکار فداکار و گران قدر را به همکاران و خصوصا خانواده ارجمندش تسلیت می‌گویم و از پروردگار یکتا برای آن زنده یاد رحمت و مغفرت و برای وابستگان صبر مسئلت می‌نمایم.

بیشتر بخوانید:

ناجی زوار الحسین(ع) به لقاءالله پیوست/ خادم بجنوردی که جان فدای زائران اربعین حسینی شد+فیلم

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
حسین محمدی hse96
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۹
خدا بیامرزه آقا جلال مسئول پخش غذا بود در دانشگاه و برای ما در خوابگاه 16 آذر وعده های غذایی میآورد. بسیار بسیار آدم دل پاک و دلسوز و خوش برخوردی بود و من افتخار میکنم ک 4 سال از سال 96 تا 1400 به عنوان دانشجو با ایشون برخورد داشتم و این انسان شریف و دیدم و شناختم
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار