آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۷۳۲۶۹
گزارش|

رسمیت یافتن شهادت جلال اسدی یک مطالبه عمومی است / لزوم ورود به موقع و دغدغه‌مندانه «بنیاد شهید»

افکار عمومی پس از شهادت جلال اسدی، خواستار رسمیت یافتن جانفشانی این ناجی زائران اربعین حسینی از نهاد‌های متولی شدند.

رسمیت یافتن شهادت جلال اسدی یک مطالبه عمومی است / لزوم ورود به موقع و دغدغه‌مندانه «بنیاد شهید»

 

به گزارش خبرنگار گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، جلال اسدی ۶ مرداد ۱۳۶۱ در شهر بجنورد چشم به جهان گشود.

جلال ۴۲ ساله از کارکنان معاونت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بجنورد با ۱۱ سال سابقه کاری است. او یک پسر ۱۵ ساله به نام نیما و یک دختر ۱۱ ساله به نام نیوشا دارد.

او قبلا یک بار عازم سفر اربعین شده بود. امسال نیز پیش از شروع برپایی موکب اربعین که هنوز مشخص نبود مسافر این خدمت بزرگ خواهد شد ولی دست تقدیر او را ۱۲ مرداد ۱۴۰۳ راهی این سفر کرد.

مسئولیت جلال در دانشگاه سرآشپزی آشپزخانه دانشگاه بود و او با هماهنگی دانشگاه برای انجام همین کار در موکب آرمان حسین (ع) دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی عازم شهر کربلا می‌شود.

این موکب امسال میزبان دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور در عمود ۱۴۰۰ شهر کربلا و مجاور هتل المنار بود. پیش از حضور دانشجویان آماده سازی‌هایی در آن صورت گرفت. البته طبق اعلام مسئولین دانشگاه مشخص شد ۳ هزار دانشجو در ایام اربعین این موکب را برای اسکان انتخاب کردند.

جلال اسدی علی رغم اینکه وظیفه اصلی وی آشپزی در این موکب بود، اما بنا بر تکلیف به سایر بخش‌ها نیز کمک می‌کند و به گفته خادمان حاضر در موکب از شستشوی پتو‌ها برای زئران گرفته تا تی کشیدن حسینیه را در روز‌های پیش از آغاز کار موکب انجام می‌دهد.

کد ویدیو


جلال ساعت ۱۵ بعد از ظهر روز سه شنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۳ که همه در حال استراحت بودند، در حال شست و شوی پتو‌های موکب به همراه دوست خود احسان جعفری بود. در همان حین آنها متوجه دود سفیدی در طبقه هشتم هتل مجاور موکب می‌شوند.

در آن ساعت اکثر زائران هتل در حال استراحت بودند و با وجود نیامدن آتش‌نشانی، جلال و احسان تصمیم می‌گیرند زائران حاضر در اتاق‌های هتل را از این حادثه هوشیار کنند. آنها تصمیم داشتند تا با داد و فریاد زدن و به در‌ها کوبیدن سبب خروج زائران از هتل شوند و تا طبقه سوم با هم پیش می‌روند.

مردم هم سراسیمه از خواب بیدار می‌شوند و داخل راهرو‌ها به سمت طبقات پایین می‌دوند. احسان نیز با جمعیت به سمت بیرون از هتل حرکت می‌کند. او وقتی به ورودی هتل می‌رسد متوجه عدم حضور جلال در جلوی درب هتل می‌شود. وی که به دنبال جلال در پایین هتل می‌گردد به یکباره متوجه حضور فردی با چهره‌ای پراز دود سیاه در پنجره طبقه هفتم هتل می‌شود.

در بخشی از ویدئو زیر، احسان جعفری همراه جلال در موکب ماجرا را اینگونه روایت کرد:

کد ویدیو



جلال اسدی برای نجات جان ۱۵۰ زائر این اقدام فداکارانه را انجام داده است. این شجاعت جلال برای نجات جان انسان‌ها و زدن او به دل آتش، زمانی خود را نشان می‌دهد که انجام چنین کاری از عهده هر کسی بر نمی‌آید.

وی که قرار بوده صرفا کار‌های خود را در موکب آمان حسین به عنوان آشپز انجام دهد از روی یک حس نوع دوستی تصمیم به چنین اقدام فرا طبیعی می‌گیرد و تا بالاترین طبقات برای نجات جان زائران اربعین حسینی به عمل انسانی و اجرای تکلیف خود ادامه می‌دهد.

سرانجام ناجی بجنوردی که محور اصلی روایت ما از یک انسان والا بود در تاریخ ۲۳ شهریورماه پس از ۳۵ روز مراقبت پزشکان با جراحات شدید سوختگی ۵۲ درصدی در بیمارستن سوانح و سوختگی شهید مطهری شهر تهران به لقاءالله می‌پیوندد.


وقتی از جلال پرسیدند چرا این کار را انجام دادی؟ او پاسخ می‌دهد «برای همان کسی که جانم را مدیون او هستم و هر وقت برسد جانم را پیشکش می‌کنم.»

کد ویدیو


شب گذشته حجت الاسلام نوری نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی در پاسخ به سوال خبرنگار دانشجو درباره مطالبه مردمی برای شهید خوانده شدن جلال اسدی گفت: این برادر عزیزمان، جناب آقای اسدی، قطعاً اجر و مزد شهید را نزد خداوند خواهند داشت.

وی ادامه داد: حتی اگر به صورت رسمی اعلام نشود، ایشان به‌خاطر کاری که انجام دادند، اجر و مزد خود را نزد خداوند خواهند داشت.

حجت الاسلام نوری مطرح کرد: این مطالبه‌ای است که از سوی مردم، خانواده و برخی عزیزان مطرح شده و ما نیز پیگیر این موضوع هستیم.

وی افزود: قرار شده است با نهاد‌های مسئول و مجموعه‌های مرتبط صحبت و این موضوع پیگیری شود.

کد ویدیو



همچنین استاندار خراسان شمالی درباره اقدام ایثارگرانه ناجی بجنوردی در پیامی گفت: مرحوم جلال اسدی که در ایام اربعین در آتش سوزی هتل، ایثارگرانه به کمک زائران حضرت اباعبدالله (ع) شتافت، باعث نجات ده‌ها انسان شد.

وی افزود: مرحوم اسدی با انگیزه‌ای فراتر از محاسبات مادی و برای رضای الهی به کمک زائران سید الشهدا (ع) شتافت و پس از تحمل جراحات و سوختگی‌های ناشی از این عملیات ایثارگرانه، بالاخره رضوان الهی را در سرای باقی به جان خرید و محبوب قلوب مومنان شد.


یکی از کلماتی که پس از درگذشت آقای جلال اسدی در این چند روز بار‌ها پیش از نام وی بر زبان‌ها آمده، واژه شهید است.


مردم این اقدام انسانی و عمل به تکلیف شرعی ناجی بجنوردی را در دستگاه حماسه ساز اربعین، نوعی ایثارگری می‌دانند. جلال در ذهن مردم همچون یک قهرمان نقش بسته که در راه خدا برای نجات جان ۱۵۰ زائر اربعین حسینی تا آخرین نفس تلاش کرده است. الگویی که چشمه دیگری از حرکت عظیم اربعین را در چشم همه جهانیان نمایان خواهد کرد.

با توجه به مطالبه عمومی اعلام رسمی شهادت جلال اسدی از سوی مردم و پیگیری مسئولان استانی، لزوم ورود به موقع و دغدغه مندانه سازمان‌های متولی همچون بنیاد شهید و امور ایثارگران و سازمان حج و زیارت و بررسی دقیق در این خصوص حائز اهمیت است. 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
امیر مجید
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۱:۴۰
به واقع ما انسان ها این تصاویر بسار دیدنی آموزشی عشق جان افشانی غیرت ایسا ر گذشت انسانیت خداراوبنده خدا بودن پسای شهید به واقع می رویم به شهدانی سوگ بنشینیم که آنان وکه. تصوریشنان همیشه در قلبهای ماحک شده ‌.عاشق واقعی. خدابوناین است
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار