کد خبر:۱۱۷۳۰۱۵

دو واحد آلاینده و غیرمجاز در قرچک پلمب شدند

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان قرچک از شناسایی و پلمب دو واحد آلاینده و غیر مجاز این شهرستان خبر داد.
دو واحد آلاینده و غیرمجاز در قرچک پلمب شدند

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، رضا شایسته رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان قرچک گفت: روز گذشته دو واحد آلاینده و غیرمجاز که در زمینه ذوب پلاستیک کهنه و اکسیدور فعالیت داشتند توسط کارشناسان این اداره شناسایی و پلمب شدند.

وی اظهار داشت: برای این دو واحد غیرمجاز که طی گشت و پایش کارشناسان این اداره شناسایی شده بود چند مرتبه اخطاریه قانونی به منظور رفع آلایندگی واحد صادر و به متصدی واحد ابلاغ شده بود که با گذشت مهلت اعطایی همچنان به فعالیت خود ادامه می‌دادند و بر همین اساس مطابق قانون هوای پاک این دو کارگاه تعطیل و پلمب شدند.

شایسته در ادامه افزود: برای مقابله با این واحدها، اقدام قضائی در دستور کار اداره حفاظت محیط زیست قرچک قرار دارد و بر اساس قوانین موجود در صورت بی توجهی به اخطاریه‌های صادر شده، اقدام به پلمب این واحد‌ها می‌شود.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان قرچک تاکید کرد: دغدغه ما جلوگیری از ادامه فعالیت غیرمجاز چنین واحد‌هایی است که ضرورت دارد تا منطقه از وجود و فعالیت آنها پاکسازی شود.

وی در پایان از مردم خواست در صورت مشاهده فعالیت واحد‌های آلاینده با سامانه ۱۵۴۰ تماس حاصل کرده و موارد را به کارشناسان اطلاع رسانی کنند تا نسبت به بررسی و مقابله با آنها اقدامات قانونی لازم انجام پذیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار